Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Akıllı oyuncak Sphero, en iyi arkadaşınız olacak

Mobicom tarafından Türkiye’ye getirilen ve Orbotix tarafından geliştirilen dünyanın ilk robot topu Sphero, akıllı telefon ve tabletlerden ...

Mobicom tarafından Türkiye’ye getirilen ve Orbotix tarafından geliştirilen dünyanın ilk robot topu Sphero, akıllı telefon ve tabletlerden kontrol edilebiliyor. 30’dan fazla uygulaması olan bu mobil oyuncakla sınırsız oyun deneyimi yaşamak mümkün.


Orbotix tarafından geliştirilen ve Türkiye’de de satışa sunulan Sphero, 30’dan fazla uygulamasıyla oyun severlerin gözdesi oldu.

iOS ve Android işletim sistemine sahip akıllı cep telefonları ya da tabletler ile kontrol edilebilen akıllı robot Sphero, su geçirmez yapısı ve geliştirilen farklı uygulamalarıyla büyük küçük herkese eğlenceli dakikalar yaşatacak.

Hız için tasarlanan Sphero ile herhangi bir RC arabadan daha iyi bir sürüş deneyimi yaşanabiliyor, yaratıcılığı geliştirerek oyun kişiselleştirilebiliyor.


Gerçek dünya ve yapay dünyayı eğlenceli bir oyun deneyimi için birbiri içine sokan limitsiz olanaklarla dolu yepyeni mobil oyuncak Sphero, MacroLab kullanarak programcılık derslerinde yoğunlaştırılmış eğitimlerde de kullanılabiliyor.

30’dan fazla uygulaması olan Sphero’nun yeni mobil oyun dünyasında sınırsız eğlence deneyimi yaşamak mümkün. Sphero’ya sahip olanlar mobil oyuncağın yeni motoru ile daireler çizerek oturma odalarını Rolling Dead gibi artırılmış gerçeklik uygulamaları ile video oyununa dönüştürebiliyorlar. ColorLab gibi çoklu oyunculu uygulamalarla da aile arasında düzenlenen oyun akşamlarını bir üst seviyeye çıkarılabiliyor.

Bluetooth ile bağlanan Sphero, saniyede 2 metre hızla gidebiliyor. Endüksiyon şarjı ve dahili akıllı robotu ile güçlendirilmiş Sphero, suya dayanıklı ve her türlü maceraya hazır…

Sphero aynı zamanda milyonlarca renkte parlayabilen özelliğiyle de evcil hayvanlarını vazgeçilmez oyuncağı olacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi