Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Cacharel Yaza Renk Getiriyor

Yaz ayları yaklaştıkça renklenen gardıroplarımız, Cacharel chino pantolonları, gömlekleri ve bermudaları ile bu yaz daha güzel. Sezona d...

Yaz ayları yaklaştıkça renklenen gardıroplarımız, Cacharel chino pantolonları, gömlekleri ve bermudaları ile bu yaz daha güzel.

Sezona damgasını vuran chino pantolonlar, yaz aylarının vazgeçilmezi bermudalar, gömlekler ve tişörtler, en göz alıcı renk seçenekleri ve modelleriyle “Cacharel’14 – İlkbahar / Yaz” koleksiyonunda sizleri bekliyor.

Doğanın en canlı renklerini barındıran Cacharel ilkbahar/yaz koleksiyonunda, sezonun trendi chinolar özgür ruhlu erkeklerin stillerini tamamlarken, yeşil, kırmızı, mavi, gül kurusu gibi tonlarıyla ilgi çeken bermudalar da günün her saatine eşlik eden en ideal parçalar olarak öne çıkıyor. Bermuda ve chino pantolonları, kesimleriyle kaliteyi ve konforu bir arada yaşatan, hem özel yaşam hem de iş yaşamını yaz sıcağında ferahlatan tişörtler tamamlıyor.

Seyahatlerinde de şıklığını korumak isteyenlerin favorisi, non – iron özellikli gömlekler de bu yazın vazgeçilmezleri arasında.

Modaya yön veren koleksiyonlarında rahatlığı, kaliteyi ve şıklığı bir arada sunan Cacharel, stil sahibi erkekleri mağazalarına davet ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe