Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Dockers’ta Polo Yakanın Havası Bambaşka

Dockers’ın rengarenk polo yaka tişörtleri bu yaz da hayat kurtarıyor.  Klasikleşmiş polo yaka tişörtler Dockers’ın modern kesimleriyle ...


Dockers’ın rengarenk polo yaka tişörtleri bu yaz da hayat kurtarıyor. 

Klasikleşmiş polo yaka tişörtler Dockers’ın modern kesimleriyle buluştuğunda, erkeklere kendini ‘havalı’ hissetmekten başka seçenek kalmıyor. Bu tişörtler tatilin canlı günlerine de, şehrin dinamizmine de kolayca uyum sağlıyor. Dockers’ın pantolon ve şortlarıyla yakından dost olan polo yaka tişörtler, iyi giyinmek için uzun uzun kafa yormaya son veriyor.

Hem rahat hem de her daim şık olmak isteyen erkekler için vazgeçilmez tasarımlar oluşturan Dockers bu yaz koleksiyonlarındaki polo yaka tişörtlerle yine hayat kurtarıyor. Erkekler için bir klasik olan polo tişörtler, Dockers’ın modern kesimleriyle buluşuyor. Vücudu saran, omuzları ortaya çıkaran ve farklı tarzlara adapte olabilen Dockers polo yaka tişörtler kendinizi çok ‘havalı’ hissettiriyor.

Dockers’ta şıklığın birçok rengi var. Maviler, yeşiller, turuncular, pembeler, lacivertler, griler ve Dockers’a özgü diğer tonlara çizgili modeller eşlik ediyor. Bu tişörtler tatilin canlı günlerine de, şehrin dinamizmine de kolayca uyum sağlıyor. Dockers’ın khaki pantolonları ve şortlarının en yakın dostu polo yaka tişörtler ile giyinmeye çok kafa yormanıza gerek kalmıyor; çekicilik sizin için sıradan bir konu halini alıyor. ✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi