Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Doğal ahşabın mükemmel yansıması: ‘Antique Wood’

Geliştirdiği ürün ve teknolojilerle ayrıcalıklı yaşam alanları yaratan Kalebodur, ahşabın doğal görünüm ve dokusunu, Antique Wood serisind...

Geliştirdiği ürün ve teknolojilerle ayrıcalıklı yaşam alanları yaratan Kalebodur, ahşabın doğal görünüm ve dokusunu, Antique Wood serisinde kusursuz bir şekilde seramiğe yansıtıyor.

Öyle bir porselen karo düşünün ki, titizlikle hazırlanmış ve fırçalanmış ahşap dokulu yüzeyi, özenle seçilmiş 3 rengiyle kusursuz doğal görünümü sağlasın ve yıllar sonra bile görünümünü ve dayanıklılığını hiç kaybetmesin. Kalebodur, tüm bu özellikleri bünyesinde barındıran Antique Wood serisiyle, ahşap tipolojili porselen karoda en muhteşem ürünü sunuyor.

Antique Wood serisi, 30x120, 20x120, 12x120 cm ebatları ve 3 farklı rengiyle zengin görünüm varyasyonları sağlıyor. Doğal ahşabın renk ve dokusunu hissettiren Antique Wood, ahşabın sahip olamayacağı dayanıklılığı, seramiğin uzun ömürlü yapısıyla yaşam alanlarına taşıyor. Kolay temizlenebilen bir yapıya sahip olan bu özel seri, şık ve modern çözümler arayan tüketici ve profesyonellere hitap ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi