Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Duru’nun Beren Saat’li Kampanyası ‘Mutluluk Veriyor’

Türkiye’nin en güçlü kişisel temizlik markalarından Duru’nun Beren Saat’li yeni reklam kampanyası büyük ilgi görürken, kampanyanın kamera ...

Türkiye’nin en güçlü kişisel temizlik markalarından Duru’nun Beren Saat’li yeni reklam kampanyası büyük ilgi görürken, kampanyanın kamera arkasında da birbirinden renkli sahneler yaşandı. 

Kampanyanın yüzü olarak seçilen Beren Saat reklam filminde, yoğun ve yorucu bir günün ardından Duru Duş Jeli ile hayat enerjisini ve neşesini nasıl geri kazandığını anlatıyor.

Türkiye duş jeli pazarının büyüyen markası Duru, yeni Duru Perfume duş jeli serisini tanıttığı reklam kampanyasında da tercihini Beren Saat’ten yana kullandı. Yeni reklam filminde yoğun günlük temposu nedeniyle enerjisi düşen Beren Saat, yeni Duru Perfume duş jeli sayesinde tüm yorgunluğunu atıyor, keyifli ve neşeli haline geri dönüyor. Reklam filminde Beren Saat’in enerjisi düştüğünde etrafındaki renklerin kararıp solduğunu, yeni Duru Perfume Lotus Özlü duş jeli kullanması ile birlikte dünyasının aydınlandığını ve tekrar renklendiğini görüyoruz. Tazeleyen ve canlandıran bir Duru duşunun ardından Beren Saat artık kırmızı halıda yürümeye hazır.

Reklam çekimi İstanbul’da 2 gün boyunca 4 farklı mekanda gerçekleştirildi, 80 kişilik bir ekiple yaklaşık 35 saat çalışıldı. Beren Saat’in ve ekibin pozitif enerjisi sayesinde son derece eğlenceli ve renkli geçen çekimde Beren Saat 3 farklı kostüm değiştirdi. Kostümler modacı Özgür Masur tarafından hazırlandı.

Reklam filminin yönetmenliğini ise bir önceki filmde olduğu gibi dünyaca ünlü yönetmen Marco Pinesi üstlendi. Pinesi, Beren Saat ile çalışmanın çok keyifli olduğunu vurgularken, Türkiye’nin en güzel yüzlerinden biri olarak kabul edilen Beren Saat de, “İki gün süren çekimlerin her dakikasından büyük zevk aldım; ekiple birlikte eğlendim ve ortaya muhteşem bir kampanya çıktı” dedi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe