Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Hem Ruhunuz Hem Ayaklarınız Şenlenecek

ALDO’nun, 2014 İlkbahar-Yaz Sezonu’ndaki rengarenk ayakkabılarıyla baharın enerjisini sadece ayaklarınızda değil ruhunuzda da hissedeceksi...

ALDO’nun, 2014 İlkbahar-Yaz Sezonu’ndaki rengarenk ayakkabılarıyla baharın enerjisini sadece ayaklarınızda değil ruhunuzda da hissedeceksiniz.

40 yılı aşkın süredir kadınların en önemli yol arkadaşı olan Kanadalı ayakkabı, çanta ve aksesuar markası ALDO 2014İlkbahar – Yaz sezonunda hem bedeninizi hem de ruhunuzu iyileştirecek. Tek yapmanız gereken birbirinden renkli tasarımlar arasından size en yakınını seçmek.

Kadın ruhunun çeşitliliği karşısında saygıyla eğilen Aldo markası sırf bu yüzden geniş bir koleksiyonla tüketicisinin karşısına çıkıyor. Bu koleksiyonda her ruh, her beden aradığını buluyor.

2014 İlkbahar – Yaz sezonunun yüzü, moda dünyasında doğal güzelliği, ayrık dişleri ve yaramaz kız çocuğu görüntüsü ile yükselen 20 yaşındaki süper model Lindsey Wixson. Koleksiyonun kadın koleksiyonu onun enerjisinden ilham alırken, erkek koleksiyonu deniz ve hava subaylarından esinleniyor.

2011’den bu yana üretilen ALDO Mr. B koleksiyonu ise yine her sezon olduğu gibi ALDO’nun üst düzey kalitesini yansıtıyor. Geleneksel üretim tekniği ile sağlam, modern, rahat ve el yapımı modellerden oluşan koleksiyon Avrupa’nın en iyi fabrikalarında el yapımı olarak üretiliyor. Aldo Mr. B dünyada 213 adımda üretilen tek koleksiyon olma özelliğini taşıyor.

ALDO 2014 İlkbahar – Yaz koleksiyonu

ALDO 2014 İlkbahar-Yaz koleksiyonun hikayesi80’lerin ve 90’ların ikonik pop kültüründen yola çıkıyor. Tasarımların bize hissettirdikleri, efsane fotoğrafçı ve reklamcı OlivieroToscani’nin eserlerindeki enerji ve optimizm ile aynı. Kabile yaşamından Japon kültürüne, Arabistan çöllerinden denizlerin en derin maviliklerine kadar bir çokkültüre ve yaşam tarzına göndermeler yapan koleksiyon, ünlü model LindseyWixson, MingXi,Fransız model CamilleRowe, Kanadalı erkek model SimonNessman ve Paraguaylı futbolcu EricRamosgibi isimlerle hayat buluyor.

Baharın enerjisini ayaklarınızda hissedeceğiniz ürünlerle sezonu karşılayan ALDO’nun koleksiyonunda, kadın ayakkabıları arasında, “elektrik mavi, parlak turuncu, holografik gümüş renklerde mini ve orta boy topuklar, sezonun sportif esintisini taşıyan dolgu topuklar ve platformlar, siyah ve kemik tonlarında stilettolar, dantel detaylı ayakkabılar, indigo-boyama teknikleriyle bağcıksız yat ayakkabıları” yer alıyor.

Erkek koleksiyonunda ise “klasik deri modellerin” yanı sıra “bağcıklı lastik tabanlı ayakkabılar, bağcıklı süet ayakkabılar, sezonun modernize edilmiş loafer modelleri” şıklık ve rahatlığı buluşturuyor.

ERKEK AYAKKABI

CASUAL: RAHATINA DÜŞKÜN ERKEKLERE ÖZEL
Rahatlığına ve şıklığına eş zamanlı dikkat eden erkeklerin seçimi casual modeller bu sezonda renkleri ve modelleri ile göz dolduruyor. Kahve, gri, mavi ve siyah seçenekleri deri ve süet modellerde etkileyici kombinler oluşturuyor. Zıt renklerin uyumundan ilham alınarak tasarlanan koleksiyon ise deri, casual ve süet seçenekleri ile erkeklerin beğenisine sunuluyor.

DEBONAIR: GECENİN EN ŞIK ERKEĞİ ALDO ERKEĞİ!
2014 İlkbahar – Yaz sezonu ALDO erkek koleksiyonun dikkat çeken bir diğer parçası ise zarif erkek modelleri. Erkek takım elbiselerinin vazgeçilmez bir kombini olacak klasik deri ayakkabılar tokalı monk ayakkabı tasarımlarıve delikli modeller ile fark oluşturacak.

SNEAK ATTACK: SPOR AYAKKABILARI ŞEHRE UYUM SAĞLIYOR
ALDO bu sezon şık ve rahat spor ayakkabı modelleri ile günlük hayata sportif bir dokunuş katıyor. HybridHyperfuseSneaker ve Balmoralmodeller koleksiyonun temelini oluşturuyor.

Ultra rahat taban yapısı üzerine file detayları ile tasarlanan modeller günlük kıyafet kombinlerinde spor ayakkabı rahatlığı hissettirecek. Açık gri, koyu gri ve siyah renk seçenekleri ayakkabıların stiline değer katacak.

THE SLIP: GÜNLÜK KOMBİNLERİN VAZGEÇİLMEZİ
Hem klasik hem günlük kombinlerinizle kolayca kullanabileceğiniz deri loaferlar, bordo, kahverengi ve siyah renkleri ile her zevke hitap ediyor.

ERKEK ÇANTALAR

2014 İlkbahar/Yaz sezonu ALDO koleksiyonu çantaları da tıpkı ayakkabılarda olduğu gibi havacılardan ve denizcilerden esinleniyor.Pratik ve fonksiyonel kullanım özelliklerinin göz önünde bulundurularak tasarlandığı kanvaskumaşın tercih edildiği çanta koleksiyonu bu sezon erkeklerin işini rahatlatacak. Zımbalı sırt çantaları, spor çantaları, üstten askılı, katlanabilir çantalarda sezonun renkleri denizci mavisi, siyah, beyaz, açık kahverengi renkler ve renk blokları tercih ediliyor.

ERKEK AKSESUAR

ALDO çorap koleksiyonunda sezonun teması hava ve denizcilerden ilham alınan simgeleri görmek mümkün. Mavi, turuncu, gri ve her sezon vazgeçilmez renk olan siyah bu sezonda elbiselerin adeta tamamlayıcısı çorapların kombin tamamlayıcısı olacak.

İlkbahar ve yaz sezonunun vazgeçilmez aksesuarı gözlük seçenekleri ALDO bu sezonda göz dolduruyor. Pilot gözlük tasarımlarının hakim olduğu koleksiyon parçalarında mavi ve siyah renkler kullanıldı. ALDO pilot gözlükleri ile bu sezonun en iddialı erkeği ALDO erkeği olacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi