Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Ipekyol ’dan 2014 Yazında Güç Gösterisi

Safarinin lüks yorumu, yazın en uç tatları, sportif siluetler ve marin hareketi ile 2014 yazı iddialı bir güç gösterisine dönüşüyor. Yükse...

Safarinin lüks yorumu, yazın en uç tatları, sportif siluetler ve marin hareketi ile 2014 yazı iddialı bir güç gösterisine dönüşüyor. Yükselen trend safarinin şehir hayatına hızlı giriş yaptığı Ipekyol 2014 yaz koleksiyonunda; retro stiller, bohem 60’lar ve pastel minimaller öne çıkıyor.

Sezonu, transparan ve fileli dokuların şekillendirdiği atletik kesimler açıyor. Dik kumaşlar teknik detaylarla birleşerek minimal siluetleri ortaya çıkarıyor. Yaz sezonunun olmazsa olmazı marin teması çizgisel dünyasından bu yaz da ödün vermiyor. Nakış ve gold detayları mavinin elli tonunda kendini gösteriyor. 60’lı yılların bohem yaşam biçiminin olmazsa olmazı retro desenler ise crop yakasız ceketler ve elbiselerde yer alıyor. Rahat ve dökümlü bir görünümün anahtar ögelerini uç yaz teması karşılarken; keten tunikler ve vual gömlekler de derin mavi tonlarında uç bir hafiflik sunuyor.

Yükselen Safari

Naturel tonlarla beraber moda, Afrika etkisine girerken, safari teması Ipekyol koleksiyonunda lüks yorumuyla yerini alıyor. Süet dokular ve rafya kumaşlar göz kamaştırıcı işlemelerle buluşurken, aksesuarlar da onlara eşlik ediyor.

Aksesuarlarda Altın Parlaklığı, Monokrom Yalınlığı

Siyah ve altın sezonun en önemli renkleri olarak Ipekyol İlkbahar-Yaz koleksiyonunda hem formal hem de günlük modellere lüks bir hava getiriyor. Siyah ve beyazın ağırlıklı olduğu koleksiyonda monokrom buluşmalar ayakkabı topuklarında ortaya çıkarken, çantalarda panel dokular ile tamamlanıyor. Pastel ve sorbet renklerin kesişme noktası Ipekyol loafer’larda neon detaylarla birlikte koleksiyona modern bir görünüm kazandırıyor. Mercan tonları ve kobalt mavisi ise sezonun en flash renkleri olarak dikkat çekiyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe