Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Levi’s ® 2014 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

Levi’s ® İlkbahar/Yaz 2014 kadın ve erkek koleksiyonunu Amerika’nın batı kıyılarının özgür ruhundan esinlenilerek hazırladı. ‘Yeni Kalif...

Levi’s ® İlkbahar/Yaz 2014 kadın ve erkek koleksiyonunu Amerika’nın batı kıyılarının özgür ruhundan esinlenilerek hazırladı.

‘Yeni Kaliforniyalı’ kavramından yola çıkılarak hazırlanan koleksiyon markanın mirası olan 1960’ların yaşam tarzına dikkat çekerken, Golden State’in çağdaş sokak kültürünün şık, iyimser ve genç stilini de yansıtıyor.

Koleksiyonda, koyu renkli ve hafif kumaşların birleşimiyle ikonik mirasın parçaları ve kült klasikleri yeniden yorumlandığını, daha canlı ve taze bir silüetin oluşturulduğunu görüyoruz. Kamuflaj ve piksel baskının da dahil olduğu farklı yıkamalar, jean’lerde hafif yıpranmalar ve hem kadın hem erkek koleksiyonundaki ekoseli western gömlekler koleksiyonun yenilikleri arasında yer alıyor.

White Tab serisi, 1960’ların klasik parçalarını yeniden yorumlayarak dönemin gençlik ruhunu yansıtıyor. Tasarım, çekici renkleri, Bedford kumaşları ve çizgileri bir araya getiriyor. Kadınlar için Levi’s® Revel şekillendirici jean’ler ve hareketli, modern erkekler için tasarlanmış Levi’s® Commuter® koleksiyonun diğer özel ürünler arasında.

Erkek Koleksiyonu

Erkek koleksiyonu, her daim giyebilecek Levi’s®’ın zamansız parçalarından oluşuyor. Levi’s® 501® jean’ler, trucker ceketler, western gömlek, klasik beyaz gömlekle ön plana çıkıyor. Kaliforniyalı sportif erkeklerin tercih ettiği rahat görünümünden esinlenen koleksiyonda bej, mavi ve kırmızı renkler ön plan plana çıkıyor.

Levi’s® Erkek Ürün&Tasarım Avrupa Direktörü Christophe Winnock; “1960’lara geri dönen koleksiyon, havalı Kaliforniyalı tavrını Bedford kadife, madras gömlek ve kırmızı trucker ceket gibi yenilenmiş klasikler ile sağlıyor” diyor.

Orijinal bir jean markası olarak, en iyi denim kumaşlar, renkler ve yıkamalar Levi’s®’ın yeni nesil jean’lerinde de yer alıyor. Zamansız 501® jean ise non-denim seçeneklerinin yanı sıra, performans yıkamaları ve nefes alabilen Coolmax kumaşı ile dikkat çekiyor. İlkbahar koleksiyonu ayrıca non-denim White Tab’den temelini alan pembe ve bej gibi daha yumuşak bir renk paletine sahip Levi’s® Sta-Prest™’i tanıtıyor.

Jim Phillips

Levi’s ® bu sezon erkek koleksiyonunda öne çıkardığı sörf teması için Kaliforniya’lı grafiti sanatçısı Jim Phillips ile işbirliği yaptı. Philips’in baskıları Amerikan sörfçüsünün rahat görünümünü yansıtırken, plajda ve plaj dışında giyilebilecek klasik trucker ceketlerden, gömleklerden, yeleklerden ve t-shirtlerden oluşuyor.0631

Levi’s ® Commuter ®

Levi’s ® Commuter ® koleksiyonu ise bisiklet, otobüs, metro kullanarak veya yürüyerek ulaşımını sağlayan şehirli erkeklere hitap ediyor. ‘Şehri Sahiplen’ mottosuyla yola çıkan bu yenilikçi koleksiyon, şehirli erkek için havalı, şık bir çözüm sunuyor.


Kadın Koleksiyonu

Kadınlar için hazırlanan yeni Levi’s ® koleksiyonu, rafine kumaşlar ve pikselli baskılar, güneşli yaz renkleri gibi çarpıcı tasarım detaylarının da içinde bulunduğı Palm Springs yaşam tarzının eğlenceli kadınsı ruhunu yansıtıyor. Western, testere cepli gömlek, kesik 501® şort, trucker ceket ve elbise gibi ikonik parçaların yenilenmesi koleksiyona modern, güvenli ve cool bir hava veriyor.

Levi’s® Kadın Ürün & Tasarım Avrupa Direktörü Van Alsenoy, “Kadınlar için bu sezon koleksiyonu eski Hollywood’un havuz başı yaşam tarzını yansıtıyor; grafiklerle anlatılmış feminen etkiler ön planda. Her kadının bir 501® kesik şort, ona uygun bir t-shirt ve yaz boyunca giyebileceği bir elbiseye ihtyacı vardır” dedi.

Koleksiyon suluboya görünümlü denim yıkama, beyaz üzeri beyaz ve mavi üzeri beyaz uyumlu kapsül koleksiyonları birleştirirken aynı zamanda mercan rengi, limon sarısı ve portakal turuncusunu chambray ve tek renkli parçalar ile serpiştirmiş. Aynı zamanda kadınlar için White Tab koleksiyon kapsülü, dökümlü siluetler, ipek bluzlar, göz alıcı mavi ve beyaz baskılı üstler, jean’ler, ceketler ve 501® kalıbına sahip beyaz jean sunuyor.

60’ların Kaliforniya’sının modern karakterini tema olarak seçen koleksiyonda; Bedford kumaşları, yüksek belli jean’leri, kamuflaj ve ekose desenli elbiseleri, grafik baskılı pantalonları ve denim yelekleri görüyoruz. Ayrıca kadınsı ikonik elbiseler de koleksiyonun bir diğer parçasını oluşturuyor. Basit ama şık, etkileyici ve çok yönlü özelliği ile bu elbiseleri sandalet ve ceketlerle tamamlamak mümkün.

Levi’s® Revel

Levi’s ® Revel ikinci sezonuna yüksek ve düşük bel jean seçenekleri, mavi ve beyaz pikselli tasarımı ve yeni yıkama seçenekleriyle başlıyor. ‘Mükemmel bir jean yapmak için Levi’s® Revel şekillendirici teknolojisi, yüksek kalite denim kumaşı ve yenilikçi tasarım detaylarının hepsini birarada sunuyor. Levi’s® Curve ID sistemi üzerinden tasarlanmış olan seri kadının bedeni değil şekli ile ilgileniyor. Levi’s® Revel’in sahip olduğu sıvı şekillendirme teknolojisi vücudu yeniden tanımlıyor, kaldırıyor ve mükemmel bir silüet sağlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe