Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yaz Davetlerinin En Şıkı Siz Olun

Moda Tasarımcısı Gülnur Güneş’in yaz koleksiyonu “Female Geometry” farklı renk ve model alternatifleri ile yaz davetlerinizin vazgeçilmezi...

Moda Tasarımcısı Gülnur Güneş’in yaz koleksiyonu “Female Geometry” farklı renk ve model alternatifleri ile yaz davetlerinizin vazgeçilmezi. Geometrik şekillerin kadınsı çizgilere bürünmüş halini koleksiyonun detaylarına taşıyan Gülnur Güneş’in şık kreasyonları ile yaz davetlerinde farklılaşın.

Koleksiyonunda ağırlıklı olarak soft ve pudra tonlarını tercih eden tasarımcı, gözalıcı renkleri de kullanmayı ihmal etmemiş. Desen çalışmalarının ön planda olduğu kreasyonda transparan tül detayları oldukça dikkat çekici.


Geometrik cut outlar koleksiyonun ana temasını oluştururken, desen çalışmalarında geometric çizgiler ve yaz2yuvarlak hatlar oldukça yoğun kullanılmış. İtalyan krep, fransız dantelleri, ipek şifon ve saten kumaşlardan oluşan modellerde swarovski işleme detayları da mevcut.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

1 yorum

  1. Çok sıkı bir moda takipçisiyim. Sitenizde yayınlanan Moda Tasarımcısı Gülnur Güneş’in yaz koleksiyonuna bayıldım. Ama bence daha çok resim vermelisiniz. Sevgiler..

    YanıtlaSil

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi