Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yeni Max Factor Whipped Creme Fondöten İle Kusursuz

Max Factor’ün fondötende son yeniliği olan krem fondöten; nemlendirilmiş formülü ve kremsi yapısıyla cildinizi kurutmuyor. Göz alıcı, tapt...

Max Factor’ün fondötende son yeniliği olan krem fondöten; nemlendirilmiş formülü ve kremsi yapısıyla cildinizi kurutmuyor. Göz alıcı, taptaze ve yarı mat bir görünüm ile cildinize parlaklık yerine doğal bir ışıltı katıyor.

Köpük fondötenler gibi farklı yapıda olan fondötenler, formüllerinde su bulunmaması nedeniyle ciltte kuru bir görünüme sebep olurlar. Bu da cildin kuru bölgelerinde kabuklanmaya ve “topaklanmış” bir görünüme neden olabilir. Cildi kurutan fondötenlerin ardından hayal kırıklığına uğramış kadınlar için geliştirilen formülü ile istenmeyen bu etkilerle savaşan Yeni Max Factor Whipped Creme Fondöten, cildi kurutmayan ve aynı zamanda parlaklığı kontrol altına alan su ve gliserin içerikli nemli formülü sayesinde ikili etki sağlıyor. Yeni Max Factor Whipped Creme Fondöten, parlaklığı kontrol ederken aynı zamanda cildin doğal ışıltısını hızlı, kolay ve tek bir uygulama sayesinde artırmayı başarıyor. Dermatolojik olarak test edilen Yeni Max Factor Whipped Creme Fondöten, yağsız yapısıyla hassas ciltler için de uygun.

Yeni Yarı Mat Görünüm İle Göz Alıcı Tazelik

Max Factor Global Kreatif Tasarım Direktörü Pat McGrath; 2013-2014 Sonbahar/Kış Valentino defilesinde Max Factor Whipped Creme Fondöten ile modeller üzerinde ilk kez kusursuz, “yarı mat” cilt görünümünü oluşturdu. McGrath bu görünüm için şöyle diyor: “Yarı mat, Valentino defilesinde sahne arkasında yaptığımız göz alıcı bir dokunuş. Hafif ışıltılı, gerçekten taptaze, sofistike ve kusursuz olan bu görünüm; kış sezonunda vazgeçilmez olacak.”

Kusursuz yarı mat görünümü elde edebileceğiniz ipuçlarını Makyaj Uzmanı Nur Toktay paylaşıyor: “Parmak uçlarınızı kullanarak özel formüllü fondöteni kolayca cildinize yedirin. Max Factor Whipped Creme Fondöten, cildinizin tüm kusurlarını ve cansız parlaklığını yok ederek cildinize mat, ama yine de ışıltılı bir görünüm kazandırıyor.”

Yeni Max Factor Whipped Creme Fondöten, üç farklı etki içeren yapısıyla cildinizde kusursuz bir görünüm sağlıyor:

Matlaştırıcı: Max Factor Whipped Creme Fondöten, içeriğinde yüze vuran ışığı dağıtarak cildin parlaklığını azaltan silikon matlaştırıcılar barındırıyor.


Eşit yapı: Kuru cilt görünümünü azaltarak cildi canlı, yumuşak ve kusursuz gösteren nemli formülü su ve gliserin içeriyor.

Son dokunuş: Silikon matlaştırıcıları, su ve gliserinin birbirini tamamlayan yapısı sayesinde karma ciltlerde bile mükemmel kusursuzlukta, canlı ve hafif ışıltılı bir görünüm ile yarı mat bir sonuç sağlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe