Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Ayhan Yetgin ile ‘Kırılma Noktası’

Ayhan Yetgin, İlkbahar – Yaz 2014 ‘Kırılma Noktası’ koleksiyonunu Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da görücüye çıkardı. Her insanın b...

Ayhan Yetgin, İlkbahar – Yaz 2014 ‘Kırılma Noktası’ koleksiyonunu Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da görücüye çıkardı.

Her insanın bir kırılma noktası vardır. Beklentilerine istediklerine, arzuladığı bütün herşeye hazır olmak istediği an! Ayhan Yetgin’in İlkbahar – Yaz Koleksiyonu kendinden emin net ve dik duran bir kadını yansıtıyor. Siyah beyaz lekeler üç boyutlu formlara eşlik ediyor, durağanlık aynı anda hareketlilikle birleşiyor. Koleksiyonda, pelerin detayları ön planda… Yüzeylerdeki süpriz ise fotoğraflanmış olan deney tüplerinin, dijital baskıyla kumaşa entegre edilerek cam dokusunun en doygun halindeki kırılmaları yansıtması.

Geleceğin Moda Tasarımcılarıyla Tanışın

Istanbul Fashion Incube; geleceğin moda tasarımcılarını destekleyen ilk moda girişimcilik merkezi. Proje Türkiye moda endüstrisinde kilit rol oynayan İstanbul Kalkınma Ajansı ve İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) tarafından destekleniyor. Istanbul Fashion Incube, yetenekli tasarımcılara markalarını güçlendirmek üzere benzersiz bir destek sunuyor. 

Tasarımcılara çalışabilecekleri bir ofis, İstanbul’da modanın kalbi olarak nitelendirilen Nişantaşı’nda showroom imkanı, özellikli kumaş ve materyalleri yakından inceleyebilecekleri materyal kütüphanesi sağlayan merkez bünyesindeki tasarımcılar; markalarının görünürlüğünü gerçekleşen Mercedes-Benz İstanbul Moda Haftası’nda defile ve studio şovları ile sunma fırsatı yakaladı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe