Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bu Kış Çok Desenli Geçecek

Kışın kapıyı çaldığı şu günlerde gardrobunu yenilemek isteyenlerin karşısına renkli bir koleksiyon çıkıyor.  Sonbahar – Kış koleksiyonund...

Kışın kapıyı çaldığı şu günlerde gardrobunu yenilemek isteyenlerin karşısına renkli bir koleksiyon çıkıyor. 

Sonbahar – Kış koleksiyonunda kadınlar bu kış ünlü modacı Henry Holland’ın Punk Spirit trendinden ilham alan tasarımlarıyla enerji bulurken erkekler Red Herring koleksiyonundaki desenli kazaklarla kışı hareketlendiriyor. Çocuklar ise yetişkinlerin trendlerinden ilham alan koleksiyonlarla karşımıza çıkıyor. Gardrobunu kışın en trend ürünleriyle yenilemek isteyenler için Debenhams tasarımcıları evinize getiriyor.

Debenhams Sonbahar – Kış koleksiyonunda kadın, erkek, çocuk yani herkes için en sıcak ve en trend kışlıklar hazırladı. Debenhams’ın en genç, kendine özgü stiliyle moda dünyasında dikkatleri üzerine çeken ünlü tasarımcısı Henry Holland’ın hazırladığı kadın koleksiyonunda eğlenceli, farklı ve en stil kıyafetler sizleri bekliyor. Holland’ın 2013-2014 Sonbahar – Kış Kadın Koleksiyonu’nda Punk Siprit trendi, ekoseli etekler ve hayvan motifli eğlenceli kazaklarla kışın en trend kadını olmaya hazır mısınız? Gatsby Rock trendi eğlenceli hayvan motifli kazaklar, babydoll elbiseler, kadife mini etekler ve imitasyon kürk detaylı parkalar da bu sezon kadınların vazgeçilmezleri arasında yerlerini alıyor.

Debenhams’ın Erkek Koleksiyonu da çok renkli tasarımlarla kışı karşılıyor. Debenhams’ın genç ve en son trendleri takip eden Red Herring markası sezona iddialı bir giriş yaptığı tasarımlar ile erkekler yılbaşı-kar desenli kazaklar ve renkli pantolonlarla fark atacak. Erkekleri zamanda yolculuğa çıkaran marka, günlük giyimin yanı sıra iş dünyasında da kullanılabilecek tasarımlar hazırladı. Red Herring’in 90’ların stilini yansıtan desenli tasarım kazaklarıyla hem şık hem de spor bir görünüm yakalamak mümkün. Lacivert, mavi ve bordo tonlarındaki kazaklar iş yaşamında da hafta sonu programlarınızda da rahatça kullanılabilecek nitelikte.

Bu kış çocuklar da en az yetişkinler kadar en son trendleri takip edip, sıcak ve şık bir kış geçirecek. Debenhams’ın kız çocuklar için hazırladığı Bluezoo Koleksiyonu’nda hayvan motifli, tunik tarzında kazaklar ve taytlar öne çıkıyor. Koleksiyonda çocuklar hayvan desenleri ve ekose motifleriyle anneleriyle aynı trendi yakalayabilecek. Erkek çocuklar için hazırlanan Rocha koleksiyonundan ise çocuklar babalarını model alıyor. Kalın dokuma kazakların yanı sıra erkek koleksiyonunda bulunan ürünlerin çocuklara uyarlanmış versiyonları Rocha Koleksiyonu’nu eğlenceli hale getiriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe