Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Gusto 2014 - 2015 Sonbahar- Kış Koleksiyonu oldukça sofistike

Stil sahibi ve şık giyinmeyi seven hanımların tercihi Gusto, 2014 - 2015 Sonbahar- Kış Koleksiyonu ile kendinden emin ve özgün bir çizgi s...

Stil sahibi ve şık giyinmeyi seven hanımların tercihi Gusto, 2014 - 2015 Sonbahar- Kış Koleksiyonu ile kendinden emin ve özgün bir çizgi sunuyor.

Dünyadaki trend ve yenilikleri takip eden ve başarıyla koleksiyonlarına yansıtan Gusto 2014 - 2015 Sonbahar- Kış Koleksiyonu bu sezon oldukça sofistike, çarpıcı ve dikkat çekici.

Gusto’nun yeni sezon koleksiyonunda 60’lı yılların stilinden esintiler bulmak mümkün. Feminen parçalar ve zengin dokular şıklığından ve kalitesinden ödün vermek istemeyen hanımların vazgeçilmezi olacak.

Gusto, kadınlarda güçlü bir silüet yaratmak adına sokak modasını sofistike detaylarla süslemiş. Kaşmir ve deri karışımlı montlar, ihtişamlı kürkler, peluşlar, dantel ve renkli taşlarla vurgulanmış detaylar hem gündüz hem de gece şıklığı için tasarlanmış.

Metalik gri, pudra, bordo, safran, lacivert, mint, deve tüyü, saks, zümrüt yeşili, kırmızı, gibi renklere dikkat çeken koleksiyonda, sezon sokak modasından ilham alınarak, feminen parçalarla sokak modası karıştırılmış. Pastel renkli büyük paltolar, keçe kabanlar, güderi elbiseler, yüksek bel pantolonlar, yelekler, kaşmir ceketler, kısa kollu tuvit evaze elbiseler, diz boyu deri etekler, yuvarlak hatlı yumuşacık kürk yelekler Gusto mağazalarında bekleyen yeni sezon ürünleri arasında yer alıyor.

Geometrik kesimler, grafik desenler, tuvit ve ekoseler koleksiyonun ana hatlarını oluşturuyor. Koleksiyon içerisinde yer alan birbirinden şık kreasyonlarda modaya uygun birçok detay bulunuyor.

Gusto’ nun yeni gece koleksiyonu Gusto Night Koleksiyonu da içindeki göz alıcı modeller ile kadınlara hayallerini süsleyen zarafeti sunuyor. Koleksiyon içerisinde yer alan yerlere kadar uzanan elbiselerin yanında renk seçenekleri ile göz dolduran tulumlar da farklı bir stil yakalamanızı sağlayacak. Ayrıca hanımların vazgeçilmezi olan küçük siyah elbise de ister siyah ceketlerle ister aksesuarla kombinlenerek şıklık katabileceğiniz parçalar arasında.

Türk kadınının vücut yapısını dikkate alan tasarımlarıyla dikkat çeken Gusto, bir beden küçük gösteren ve Gusto’nun klasikleri arasında yer alan ‘5 cepli sihirli pantolonları’ bu sezonda da gardropların gözdesi olacak.

Şıklığınıza şıklık katmak ve tarzınızı Gusto kalitesi ile pekiştirmek istiyorsanız Gusto Sonbahar- Kış koleksiyonunu görmeden kışa başlamayın.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe