Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

İlkbahar – Yaz 2014 Erkek Giyim’e Genel Bakış

Marks & Spencer İlkbahar – Yaz 2014 Erkek Giyim Koleksiyona kalite ve renk damgasını vuruyor. Blue Harbour Koleksiyonu’nun spor ceketl...

Marks & Spencer İlkbahar – Yaz 2014 Erkek Giyim Koleksiyona kalite ve renk damgasını vuruyor. Blue Harbour Koleksiyonu’nun spor ceketlerindeki ana renkler, North Coast Koleksiyonu’ndaki açık tonlar ve Marks & Spencer Collection’daki yeni modern görünüm, her koleksiyonun farklı kimliklerini vurguluyor. 

Detaylara önem verilen Erkek Giyim Koleksiyonu’nda cepler, düğmeler ve farklı kesimdeki parçalar yüksek dikim ve kumaş kalitesi ile buluşuyor. Kumaş dokusu, ince örgü pololar, kaliteli pamuk blazer ceketler ve ince ketenler sezonun anahtar kelimeleri.

Marks & Spencer Erkek Giyim Stil Direktörü Scott Fyfe Koleksiyonlar

M&S COLLECTION

Marks & Spencer İlkbahar-Yaz 2014 Erkek Giyim Koleksiyonu’na “M&S Collection” yeni görünümü ile damgasını vuracak. Koleksiyonda kalite ve yenilik odaklı, olmazsa olmaz diyeceğiniz temel parçalara yer veriliyor. “Erkek Giyim M&S Collection”da, klasik parçalar, modern hatlar ve yenilikçi detaylar ile birleşmiş. Gardrobunuz için gerekli tüm parçaları bu koleksiyonda bulabileceksiniz.

NORTH COAST

Marks & Spencer İlkbahar-Yaz 2014 North Coast Erkek Giyim Koleksiyonu’nda, klasik ve otantik gündelik giyimden esinlenerek modernize edilmiş parçalar görülmekte. Özel bir yöntemle otantik hissi verilerek eskitilmiş, rahatlıkla kombinleyecebileceğiniz giysiler koleksiyonda dikkat çekiyor.

AUTOGRAPH

Şık ve sofistike duruşu birleştiren Marks & Spencer Autograph Erkek Giyim Koleksiyonu, sezonun anahtar parçalarını yüksek kaliteli kumaşlar kullanarak modern bir görünümle sunuyor. Dünyanın en iyi pamuğu olan ‘Supima’dan üretilen Autograph Erkek Giyim Koleksiyonu, kalitenin modaya yansıdığının en güzel kanıtı.

BLUE HARBOUR

Marks & Spencer İlkbahar-Yaz 2014 Blue Harbour Erkek Giyim Koleksiyonu, maskulen, sade, otantik sportif geçişlerle erkekleri şık bir yolculuğa çıkarıyor. Canlı renkler, sade duruş ve saf pamuk’tan üretilen özenle seçilmiş parçaları bir araya getiren bu koleksiyonda “Blue Harbour” mayolarının hepsi çabuk kuruma özelliğine sahip. ✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe