Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Khakinin zirve noktası Dockers Alpha Serisi

Dockers koleksiyonunun en özel parçası olan Alpha Serisi, erkeklere kendine güvenli bir duruş kazandırırken, rahatlık ve beden estetiğini ...

Dockers koleksiyonunun en özel parçası olan Alpha Serisi, erkeklere kendine güvenli bir duruş kazandırırken, rahatlık ve beden estetiğini aynı üründe bir araya getiriyor. 

Sonsuz hareket serbestliği sağlamasının yanı sıra, etrafınızdaki tüm gözleri üzerinizde toplayacak olan Dockers Alpha Khaki’ler mücadeleci erkeğin en sadık dostu.

Dockers İlkbahar/Yaz 2013 koleksiyonunun birbirinden göz alıcı ürünleri Dockers mağazalarındaki yerlerini almaya başladı. Tabi ki, her sezon olduğu gibi bu sezonda da koleksiyonun vazgeçilmez ürünleri Dockers Alpha Khakiler. Bir Dockers klasiği olan Alpha Serisi, artık bir erkek giyim klasiği.

Jean pantolonun tek gerçek alternatifi olan Alpha Khaki’nin hem estetiği hem de işlevselliği bir araya getiren tasarımı, erkeklere çekici bir görünüm kazandırırken, rahatlığıyla da özgürlüğü bedenlerinde hissetmelerini sağlıyor. Radikal, stil sahibi, kentli kimliğini vurgulamayı seven ve sürekli yenilenmeyi önemseyen erkekler için tasarlanan yeni nesil Dockers Alpha Khaki pantolonlar, kesimleri, dikişi, kalıpları ve renkleriyle son derece çekici.

Güçlü ve optimist çizgilere sahip kesimlerden oluşan ve genç görünümü, fit kalıpları, trendy çizgileriyle öne çıkan yeni sezon Dockers Alpha Khaki Serisi pantolonlar, bu sezon da üzerinizden çıkaramayacaklarınızdan biri olacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe