Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Metropol Hayatının Dinamizmi Gardıroplarda

Hem şık, hem de rahat tasarımlarıyla tepeden tırnağa mükemmel erkek siluetini oluşturan Dockers, 2014 Sonbahar/Kış koleksiyonunda yüz yıl ...

Hem şık, hem de rahat tasarımlarıyla tepeden tırnağa mükemmel erkek siluetini oluşturan Dockers, 2014 Sonbahar/Kış koleksiyonunda yüz yıl öncesinin Amerika’sına özgü sofistike erkek modasını günümüzün modern trendleriyle harmanladı.


Amerika’nın Batı yakasında hızla gelişen metropol hayatının dinamizmi; Dockers’ın 2014 Sonbahar/Kış koleksiyonundaki sade, fonksiyonel ve modern tasarımlarla yeniden hayat buluyor. Üstelik koleksiyona teknolojik ve çok şık iki yeni ürün de eklendi: Alpha Tech ve Fillmore Khaki.

Dockers, 2014 Sonbahar/Kış koleksiyonuyla kendine güvenen ve stil sahibi erkekleri 1800 ve 1900’lü yılların hızla değişen Amerika’sına götürecek. Kaliforniya’nın incelikli ve rahat tarzından ilham alarak oluşturulan Dockers’ın Sonbahar/Kış Koleksiyonu, şık ve günlük giyim alternatiflerinin sofistike bir kombinasyonunu sunuyor.

Alpha Tech ve Fillmore Khaki ile tanışın!

Dockers, bu Sonbahar/Kış sezonu için Alpha Koleksiyonu’nu genişleterek erkeklerin nerede olurlarsa olsunlar şık görünmelerini sağlayacak pantolon tasarımlarına imza attı. Koleksiyonun yeni üyesi Alpha Tech su geçirmiyor, maksimum hareket kabiliyeti sağlıyor ve fermuarlı gizli cepleri ile rahatlık sunuyor. Slim kesimli bu model az çabayla da yüksek teknolojili bir stile sahip olunabileceğini kanıtlıyor.


Fillmore Khaki ise, günlük giyim ve formel şıklık arasındaki çizgiyi daha önce hiç olmadığı kadar belirsizleştiriyor. Zengin renk seçeneklerine sahip ince dikişli ve düz paçalı bu model, 2014 Sonbahar/Kış erkek modasının vazgeçilmezi olmaya aday. Fillmore Khaki pantolonlarla, üzerine bir gömlek giyerek ofiste, bir blazer’la birleştirerek de kentin renkli gece hayatında şıklığı rahatlıkla tamamlamak mümkün.

Sonbaharda pragmatik tarz ve sofistike detaylar bir araya geliyor

Dockers’ın yeni koleksiyonunun daha çok sonbahara yönelik olan parçaları ABD’nin Batı Yakası’nda en büyük gümüş madenlerinin keşfedildiği ve sıradan Amerikalıların bir anda milyonere dönüştüğü 1870’lerin hızlı ve heyecan verici atmosferini günümüze taşıyor. Koleksiyon, madencilerin pragmatik ve faydacı tarzı ile zengin gümüş baronlarının sofistike terzi dikimi dokcker2parçalarının sentezini sunuyor. Renkler de olması gerektiği gibi çok çeşitli: Griden maviye, kırmızıdan yeşile ve mora kadar birçok tonda üstler ve pantolonlar bulunuyor. Sonbaharda San Francisco Khaki koleksiyonundan Skinny Stretch modellerin şık bir gömlek ve Herringbone blazer’lar ile kombinlenmesiyle keskin, fit ve jilet gibi bir görünüm elde edilebilir. Alpha Khaki koleksiyonundaki desenli gömlekler ve 4 cepli kareli dikişli montlarla da daha gündelik fakat aynı derecede şık bir görünüm için bire bir.

Kışlık parçalar metropolün öğelerinden ilham alıyor

Mevsim sonbahardan kışa dönmeye başladığında ise koleksiyonun ikinci kısmı raflarda yerini alacak. 1930’ların Büyük Bunalım’la çalkalanan Amerika’sında yükselen modern metropol hayatının dinamizmini yansıtan bu parçalarda, çağa damgasını vuran materyallere, çelik ve çimento rengi ile paslı kırmızılara göndermeler bulunuyor. Dockers erkekleri, khaki’lerini Dockers’ın ekoseli ya da düz renkli Chambray Jaquard gömlekleri ve düşük yakalı yün hırkalarıyla tamamlayarak soğuk havalarda hem ısınacak, hem de kış modasının öncüsü olacak. Alternatif olarak, sayısız renk ve malzemeden üretilen San Francisco Khaki pantolonlar da zarif bir beyaz gömlek ve çift taraflı kullanılabilen camel ya da mavi renkli yün montlarla kombinlenecek.

Yakında Dockers mağazalarında yerini alacak bu yepyeni koleksiyonla, ister alelade bir akşamüstü, ister özenle hazırlanılan bir davette; şık erkekler nerede olursa olsunlar stilleriyle fark oluşturacaklar.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe