Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

“Walk in Art” by Lady Faith yeniden İstanbul’da

2014 İlkbahar/Yaz koleksiyonuyla 2. kez Mercedes Benz Fashion Week İstanbul’da Stüdyo show’unu sergileyen Lady Faith moda severler tarafın...

2014 İlkbahar/Yaz koleksiyonuyla 2. kez Mercedes Benz Fashion Week İstanbul’da Stüdyo show’unu sergileyen Lady Faith moda severler tarafından yine büyük beğeni topladı.

Lady Faith bu sezon da 13 tablodan oluşan sanat koleksiyonunu desenler haline getirerek, giyimi rahat üst ve elbiseler sunuyor. Markanın ana teması olan “Walk in Art” sanatın eğlenceli halinin sokak stili ile birleşiminden geliyor. Tasarımcının “Alachati” ismini verdiği koleksiyon, adından da anlaşıldığı üzere davetlileri rüzgarlı bir sahile taşıdı. Duygu Akdeniz gibi ünlü modeller sanatsal portreler ve illüstrasyonlardan oluşan dekorlar arasında sahne aldılar. Show, sanat ve renkli sokak dünyasını yansıtabilmek için izleyenlere tek bir seansta dolu bir gösteri sundu ve büyük ilgi gördü.

New York Ve Los Angeles Yolcusu

Tasarımcının kendi yaptığı tabloları “placement print technique” (panel yerleştirme) denilen bir teknikle kalıplara tek tek yerleştirmesi işin içindeki el emeğini ve markanın kendine has tarzını ön plana çıkaran özelliklerden biri. Kumaşlarda sadece viskon ve koton vual kullanan tasarımcı renklerin ve desenlerin enerjisini tüm gün üzerinizde taşımayı hedefliyor. Kumaşta yeniden hayat bulan tablolar aynı zamanda Türkiye’nin dinamik enerjisini de yansıtıyor. Tasarımlar kadınların günlük hayatına renk katıp, rutin tarzlarını renkli bir ifade biçimine dönüştürüyor. Kariyerine Diane von Furstenberg’de baş tasarımcı olarak başlayan Lady Fatih markasının tasarımcısı Nazlı Soylu, yakın zamanda New York ve Los Angeles’daki showroomlarda da Lady Faith sergilemeye başlayacak. Bu yıl Eylül ayında New York’da gerçekleşen ENK’nın Fashion Coterie fuarına katılan Lady Faith fuarda contemporary katındaki tek Türk markasıydı. Hayalleri sevdikleri ürünler tasarlamak ve bunu dünya genelinde mümkün olduğunca kadınla paylaşmak olan Nazlı Soylu ve yönetici ortağı Tuğçe Ergun, bu koleksiyon ile sizleri yine beklenmedik bir tasarım yolculuğuna davet ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi