Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yaz Evleri Boyner Evde ile Renkleniyor

Ev tekstilinden mobilyaya, sofra gereçlerinden banyo aksesuarlarına, dekoratif ürünlere kadar evlerin her ihtiyacını karşılayan Boyner Evd...

Ev tekstilinden mobilyaya, sofra gereçlerinden banyo aksesuarlarına, dekoratif ürünlere kadar evlerin her ihtiyacını karşılayan Boyner Evde’nin 2013 İlkbahar-Yaz koleksiyonu, Boyner Evde Mağazaları’ndaki yerini aldı. Dinamik, enerjik ve konstrast renklerin kullanıldığı bu koleksiyonda özellikle yaz evlerinizi güzelleştirmek için ihtiyacınız olan birçok ürün bulmak mümkün.

Her sezon değişen konseptleri ve yenilenen yüzüyle farklı tarzlara hitap eden Boyner Evde, geniş ürün yelpazesi ile her evi bambaşka bir çehreye büründürmenin formülününü sunuyor. Özgün tasarımları ve canlı renkleriyle sofra ürünlerinden mumluklara, banyo gereçlerinden aksesuara pek çok ürünle evlerin günlük ihtiyaçlarına uygun zarif çözümler sunmaya devam ediyor. Boyner Evde’nin 2013 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu işlevsel şıklığı evlere taşıyor. Baharın enerjisini taşıyan rengarenk ürünleriyle evlerinize girmeye hazırlanıyor.

Sarı, yeşil ve kırmızının en göz alıcı tonları; yazın neşesini şimdiden hissettiriyor. Özellikle mutfak ürünlerindeki eğlenceli desenler ve hareketli dokunuşların öne çıktığı konseptte grafik ve genç detaylar, yaz akşamlarında kurulacak sofralara keyif katıyor!

Rengarenk koltuklar, porselen tabureler ve hasır formda dekoratif ürünler koleksiyonda dikkat çeken ürünlerden yalnızca birkaçı… Her sezon yeni bir formda karşımıza çıkan cam objeler ve yaz evlerinin vazgeçilmezi romantik fenerler; yaz akşamlarına da gönderme yaparak yeni mevsimin müjdecisi oluyor.

Ege ve Akdeniz havasını taşıyan ürünlerde, yazın ve denizin coşkusu hayat buluyor. Denizcileri hatırlatan çizgi ve desenlerin, balık motiflerinin, denizci örgülerini anımsatan dokuların yer aldığı temada; çapa, yelkenli, deniz yıldızı gibi marin yaşamın objeleri de ferah deniz hissini tamamlıyor.

Her sezon yenilenen konseptleri ve özgün tasarımları ile Boyner Evde, tüm Boyner ve Boyner Evde Mağazaları’nda küçük dokunuşlara evlerinin çehresini yenilemek isteyenleri bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe