Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Zeynep Tosun Yeni Sezon 2014 Sonbahar – Kış Koleksiyonunu Sundu

Zeynep Tosun, 2014 Sonbahar-Kış koleksiyonunda ana ilham kaynağı olarak 1970′lerin renk paletlerini ve siluetlerini günümüzüzün güçlü ve s...

Zeynep Tosun, 2014 Sonbahar-Kış koleksiyonunda ana ilham kaynağı olarak 1970′lerin renk paletlerini ve siluetlerini günümüzüzün güçlü ve salaş sokak ruhuyla birleştiriyor.

Zeynep Tosun’un 2014 Sonbahar-Kış koleksiyonunda 70′li yılların siluetlerini, maskülen ve sportif bir anlayışı paslanmış renk paleti ile harmanlayarak sunuyor. Koleksiyon süluetlerinin gücünü omuz ve kollardan alıyor. Kolaksiyon; Puffy Down ceketler, diz altı etekler, yüksek bel deri tulumlar, deri sweat shirtler ve elbise parçalarından oluşuyor. Endüstriyel aksesuar detaylarının öne çıktığı tasarımlarda büyük paslı kancalar, deri detaylar ağırlıkta… Elbiselerin içerisinde giydirilmiş boğazlı kazaklar ve oversize paltolar tasarımları tamamlıyor.

Koleksiyona hakim olan kumaşlar: kalın deri, pas görünümlü deri ve brokar ve yünlü krepler.

Renkler: Krem, bebek mavisi (misty blue), dark brown, tarçın, gri

Aksesuarlar; Büyük ponponlu bereler, yüksek bel parçalar için geniş kemerler, büyük kuş gözü detayları ile derilerin içe içe geçtiği parçalar, kalın topuklu kısa botlar, dev büyük elde taşınabilen deri çantalar yer alıyor.

Zeynep Tosun’un 2014 Sonbahar-Kış London Fashion Week’de sunulacak koleksiyonunun ana sponsoru TLG ( Turkish Leather Group ) hakkında; Yurtdışı tanıtım faaliyetleri ile deri, deri mamülleri ve ayakkabı sektörünün genel olarak dünyadaki pazar payının artırılması, pazarlama, tanıtım ve markalaşma konusunda kalıcı faaliyetler gerçekleştirilmesi, dünyada bir Türk derisi imajının oluşturulması amaçlanmaktadır. Deri Tanıtım Grubu yurtdışı tanıtım faaliyetlerine 2006 yılından itibaren başlamış olup, Türk tasarımcılar arasında yükselen isimlerden biri olan Zeynep Tosun’a sponsor olarak üretim sürecinde koleksiyonunun gereksinimi olan deri teminini sağlamıştır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi