Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Rita Ora'dan adidas Originals'a özel koleksiyon

Asi moda anlayışı ve müzik işbirlikleri ile bilinen İngiliz şarkıcı ve oyuncu Rita Ora, adidas Originals ile 3 sezonluk bir işbirliği ger...

Asi moda anlayışı ve müzik işbirlikleri ile bilinen İngiliz şarkıcı ve oyuncu Rita Ora, adidas Originals ile 3 sezonluk bir işbirliği gerçekleştiriyor. Rita Ora’nın adidas Originals için hazırladığı koleksiyon Sonbahar/ Kış 2014 sezonunda adidas severlerin beğenisine sunulacak.

Sezon içinde 5 farklı kapsül koleksiyon halinde satışa sunulacak olan adidas Originals x Rita Ora tasarımlarından ‘Black’, ‘Pastel’ ve ‘Color Block’ Eylül ayında adidas mağazalarında yerini alıyor.
‘Black’ koleksiyonunda kaygan ve esnek deriden hazırlanan siyah parçalardan oluşuyor. Rita Ora’nın simgesi olan sürüngen desenleri karanlıkta parlıyor. Yeniden yorumlanan adidas Originals klasik ayakkabı modelleri ile eklektik tasarımlar ayaklarda yerini alıyor.

‘Pastel’ koleksiyonu gün batımı tonlarından ilham alıyor; tasarımlarda toz pembeler, yumuşak sarılar ve bulut mavileri yer alıyor. Koleksiyondaki tüy desenleri Rita Ora’nın dövmesinden esinleniyor. Kesik omuzlar ve kalçalar, yarasa kollu parçalar, vücudu saran body suit ve yüksek belli şortlar ortaya cesur siluetler çıkarıyor.
‘Colourblock Pack’ koleksiyonu gün batımı renklerini uçlara götürüyor ve tasarımlarda canlı pembe, mavi ve sarıyı bloklar halinde bir araya getiriyor.

adidas Originals x Rita Ora koleksiyonundan sezon boyunca ‘Spray’ ve ‘Roses’ parçaları da adidas severlerin beğenisine sunulacak.

‘Spray’ koleksiyonu göz kamaştıran metal renk üzerine sıçratılmış siyah boya görünümünden oluşuyor. Siluetlerde asi sokak sanatı ve sokak modası sportif şıklıkta bir geliyor.

‘Roses’ koleksiyonunda ise doğanın kaosu içerisinde açmış güller bir renk ve detay patlaması içerisinde bir araya geliyor. Gece yarısı mavisi desenler için canlı bir fon oluştururken, salaş boyfriend kesimleri gösterişli feminenlik ile zıtlık oluşturuyor.

İşbirliği hakkında konuşan Rita Ora şöyle dedi: “Bu işbirliği karşılıklı beğeninin sonucunda ortaya çıktı. adidas Originals’a her zaman hayranlık duymuşumdur. Özellikle de markanın orijinal ve korkusuz duruşuna büyük saygı duyuyorum. Tasarımların hazırlanış aşamasında adidas Originals ekibiyle ile birlikte çalışarak kişisel dokunuşumu eklemeye çalıştım. Her bir parçanın müziğim, kariyerim ve hayatımla bağlantısı olmasını istedim. Ortaya çıkan koleksiyondan gurur duyuyorum ve hayranlarımla buluşması için çok heyecanlıyım”.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe