Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sonbaharda tüm kadınlar sokakta!

Hareketli yaşam tarzını benimseyen herkes Kinetix’in 2014 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda aradığı enerjiyi buluyor. Rahatlık ve konfor suna...


Hareketli yaşam tarzını benimseyen herkes Kinetix’in 2014 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda aradığı enerjiyi buluyor. Rahatlık ve konfor sunan yüzlerce model kahverengi, gri, bordo gibi kış renkleriyle buluşuyor. Detaylarda ise zımba, taş, kapitone ve renkli tabanlar ön planda!

Sonbaharın gelişi hareketli yaşam tarzına engel değil! Kinetix’in 2014 Sonbahar/Kış Kadın Koleksiyonu, mevsim ne olursa enerjisini doyasıya yaşamak isteyenlere hitap ediyor. Kinetix’in Athletic Koleksiyonu’nda yer alan koşu ve yürüyüş ayakkabıları renkli bağcık ve taban detaylarıyla sporu eğlenceli hale getiriyor. Dişli tabanlar da konforlu adımlar için ideal bir ayrıntı olarak karşınıza çıkıyor.

Fashion Athletic Koleksiyonu’nda moda ile sporu bir araya getiren Kinetix; sezon modasını yansıtan bileğe kadar uzanan modeller ve kapitone etkisiyle sonbahara göz kırpıyor. Renk blokları ve kalın bantlar da koleksiyonda dikkat çeken diğer detaylar arasında yer alıyor.


Kinetix’in Casual Koleksiyonu ise taş, zımba ve fermuar detaylarıyla kendini gösteriyor. Spor ayakkabıların yanı sıra; military botlar ve kürklü modeller de kış ayları için sıcacık alternatifler sunuyor. Toka detaylı ve kalın detaylı çizmeler soğuk havalar için sportif kombinleri tamamlayacak nitelikte!

Ayakkabı koleksiyonuyla son trendleri ve sportif detayları bir arada sunan Kinetix’in tekstil ve aksesuar grubu da zengin alternatifler içeriyor. Sağlıklı yaşamı benimseyen kadınların gardıroplarından eksik etmediği eşofman takımları Kinetix’te pembe, gri gibi kadınların favori renkleriyle karşınıza çıkıyor. Polo yaka ve baskılı tişörtler, sportif taytlar, kapüşonlu sweatshirtler, çift taraflı yelekler ve kürklü montlar Kinetix’in tekstil koleksiyonunda en renkli seçeneklerle yer alıyor. Fuşya, yeşil, mavi tonlarındaki cüzdanlar, rengarenk poşet çantaları kullanışlı çapraz askılı ve sırt çantaları, sıcacık bereler ve eldivenler ise Kinetix’in aksesuar koleksiyonunun vazgeçilmezleri arasında!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi