Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bu Kış Kıyafetlerde aksesuar şıklığı yaşanacak

Bu Kış Kıyafetler, İnci Deri’nin Aksesuar Koleksiyonu’nda Öne Çıkan Şal, Eldiven, Cüzdan ve Deri Takılarla Tamamlanacak Farklı çizgileri...

Bu Kış Kıyafetler, İnci Deri’nin Aksesuar Koleksiyonu’nda Öne Çıkan Şal, Eldiven, Cüzdan ve Deri Takılarla Tamamlanacak

Farklı çizgileri ve her zevke hitap eden zengin koleksiyonları ile Türkiye’nin önde gelen ayakkabı ve çanta markası İnci Deri, 2014-2015 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’ndan başlamak üzere varolan aksesuar koleksiyonuna yeni ürünler katarak, koleksiyonunu genişletiyor.

İnci Deri’nin yeni aksesuar koleksiyonu ile çanta ve kemer gibi ayakkabılarla birebir kombine edilen aksesuarlara şal, eldiven, cüzdan ve deri takı gibi alternatifler ekliyor.

İnci Deri’nin Aksesuar Koleksiyonu ile Buram Buram “Bohemlik”
İnci Deri’nin 2014-15 Sonbahar/Kış Aksesuar Koleksiyonu, "Bohemia" temasıyla 1970'leri modernize ederek günümüze taşıyor.

İnci Deri’nin 2014-15 Sonbahar/Kış Kadın ve Erkek koleksiyonlarıyla bütünlük sağlayan aksesuarlar, bordo, kırmızı, fuşya, mavi ve haki tonlarındaki iddialı renk yelpazesiyle kadınlara; siyah, lacivert, bordo ve vizon renk kombinleri ile de erkeklere hitab ederek, 70'lerin cesur ruhunun altını çiziyor.
Süet, timsah ve tay tüyü görünümlü deriler, kalitesi ve el işçiliği detayları ile aksesuarlara değer katarken, şallarda uygulanan baskı desenleri, vurgulanan retro havayı konseptle bütünleştiriyor.
Kadın aksesuar koleksiyonu, formlardaki sadeliği, renk ve dokulardaki çoşkusuyla, klasik silüetlerde dekoratif detaylar yaratırken, erkek aksesuar koleksiyonu klasik formları renk oyunlarıyla bozarak, asi ve sıradışı bir hava yaratıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi