Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

İngiliz model, sunucu ve yazar Alexa Chung seçimleri

Tommy Hilfiger Group, İngiliz model, sunucu ve yazar Alexa Chung ile özel bir işbirliğine imza attı.  Chung, konuk editör olarak, Tomm...


Tommy Hilfiger Group, İngiliz model, sunucu ve yazar Alexa Chung ile özel bir işbirliğine imza attı. 

Chung, konuk editör olarak, Tommy Hilfiger 2014 Sonbahar/Kış koleksiyonundan Aralık ayı için seçtiği tasarımları ve stil önerilerini, tommy.com ve Tommy Hilfiger mağazalarında paylaşacak.
Televizyon dünyasının tanınmış isimlerinden biri olmanın yanı sıra model, yazar, stil belirleyici ve tasarımcı olan Alexa Chung, TOMMY HILFGER 2014 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’ndan seçtiği tasarımları, Ocak ayı sonuna dek hem Tommy Hilfiger mağazalarında hem de tommy.com/alexachung web sitesinde moda tutkunlarının beğenisine sunacak.

Vogue, Harper’s Bazaar, Elle ve WWD gibi sayısız yayının kapağını süsleyen, New York Times tarafından “yeni neslin Kate Moss’u” olarak tanımlanan Chung’ın konuk editörlüğü, "Gardırobunuzu Yeniden Organize Edin" başlığıyla Ekim ayında lanse edilip, projenin çekimleri New York’taki Milk Studios’da gerçekleştirildi.

Aralık ayı için yılbaşı şıklığına uygun gece mavisi bir tulum, truvakar kollu, pırıltılı siyah kısa ceket, altın rengi skinny jean ve siyah payetli bir etek başta olmak üzere pek çok tasarım seçen Alexa Chung projeyle ilgili duyduğu heyecanı şu sözlerle dile getirdi: "Preppy stili en iyi şekilde sunan Tommy Hilfiger ile çalıştığım için çok mutluyum. Böyle bir Amerikan moda devi tarafından kabul görmek büyük bir onur."

Tommy Hilfiger ise Alexa Chung’un konuk editörlüğü ile ilgili düşüncelerini; "2014 Sonbahar/Kış Kadın Koleksiyonumuzda konuk editör olarak Alexa Chung ile çalışacağımız için çok heyecanlıyız. Alexa, tam anlamıyla havalı, zeki ve şık kadını temsil ediyor ve harika bir tarzı var. O anın modası olan bir stili alıp klasik bir tasarımla birleştirmeyi ve kendine özgü bir görünüm yaratmayı çok iyi biliyor. Alexa, sezon koleksiyonlarımızdan vazgeçilmez parçalarıyla müşterilerimize kendi bakış açısını sunacak. Bu ürünlerin hepsi online mağazamız tommy.com’da ve Avrupa’daki çeşitli Tommy Hilfiger mağazalarımızda bulunacak" sözleriyle açıkladı.

Stilini; "Zıtların buluşması. Kesinlikle casual, hem maskülen hem feminen. Seksi ama değil" sözleriyle tanımlayan Alexa Chung’ın Aralık ayı için diğer seçimleri arasında ise ‘üç kelime ve milyonlarca olasılık, güzel hissettiren’ dediği transparan detaylı siyah küçük bir elbise, gri renkli imitasyon kürk ceket, dökümlü beyaz bir bluz ve V yakalı beyaz bir tişört yer alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi