Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sıradışı Erkekler İçin Sıradışı Çizgiler

Bagozza 2014/15 Sonbahar -Kış Erkek Koleksiyonu sıra dışı detayları iddialı modeller ile buluşturuyor. Takım elbise, gömlek, kazak, kaban,...

Bagozza 2014/15 Sonbahar -Kış Erkek Koleksiyonu sıra dışı detayları iddialı modeller ile buluşturuyor. Takım elbise, gömlek, kazak, kaban, yelek, kravat ve erkek giyimine ait tüm aksesuarların yer aldığı koleksiyonda kalitenin ve İtalyan modasının tüm cazibesi ürünlerle kombinleniyor. Dünyaca ünlü manken Shaun De Wet ile gerçekleştirilen yeni koleksiyon çekimi ise göz kamaştıyor.


Başta Güney Afrika olmak üzere 30 ülkede koleksiyonlarını müşterileri ile buluşturan Bagozza yeni koleksiyonunda kaşmir & yün kumaşlar, deri, soyut desenler ve farklı detaylar kullanılıyor. Takım elbisede kendini kanıtlamış olan Bagozza geniş çizgili kareli takımlar ve yün ve flanel kumaşların bir arada olduğu farklı bir koleksiyon hazırladı. Kat kat görünümü sağlayan yelek, kaban, ceketler koleksiyondaki diğer ürünler ile de bütünlük sağlıyor. Yeni koleksiyonda aksesuarların inceliklerine ve detaylarına önem veriliyor. Bir dönem George Clooney, Nicolas Cage’i giydiren Bagozza erkek modasına öncülük ediyor. Bagozza 2014/15 sonbahar-kış koleksiyonunda soğuk ve donuk renklerin sıcak ahşap renklerle uyumu dikkat çekiyor. Bu sezon erkek giyiminde öne çıkan camel, grinin tonları, lacivert, koyu turuncu, yeşil, mürdüm, taba, bordo & kahve tonları ve yanık turuncu tüm beğenileri toplamaya hazırlanıyor.

TAKIM ELBİSEDE BAGOZZA ERKEK MODASINA YÖN VERİYOR...
Bu koleksiyon ile “Bagozza Takım Elbiseleri”, klasik erkek giyimin mirası olan terzilik mesleğine gerekli saygıyı göstererek, geleceğin stili ve detayları ile yeniden güncellendi. Bagozza takımlarında slim fit çekiciliği ön planda tutulurken, kalın çizgili ve kareli takım elbiseler iddialı tarzıyla tercih sebebi oluyor. Bu sene takım elbiselerin içine artık beyaz gömlek dışında yeni alternatifler yer alıyor. Ayrıca geçmiş koleksiyonlardan farklı olarak takım elbiselerin içinde artık yün ve ekoseli triko kullanılırken, yelek de tamamlayıcı detay olarak sıkça görülüyor.

TEK CEKETLERDE YÜN ŞIKLIĞI
Kış soğunda yün ceketlerle üşümek hemen hemen imkansızdır. Bagozza, bu değerli hammaddeyi moda kesimlerle biçip, kaliteli terzilikle bir araya getiriyor. Yıllarca gardırobun en gözde parçaları arasında yer alacak starlara hayat veriyor.

Bagozza’nın 2014 -15 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda klasik ve spor tek düğmeli kaşe ceketler resmi hava düğmeler, çift şerit cepler ve deri parçalarla modernize ediliyor. Tek ceketlerde bu sene Bagozza’da çok renkli ve çok çeşitli yün, yün ipek & kaşmir ve %100 kaşmir kumaşlar kullanılıyor. Tek ceketler gerek düz, gerek kareli, gerekse kuşgözü desenli ,astarsız bir şekilde tek pantolonun üstüne kombinlenebiliyor. Smokin havası veren gece kostümlerinden esinlenen ceket modelleri ise Bagozza erkeklerinin havasına hava katıyor. Sportif ceketler kürk, kürk parçalar, parlak ve kadife kumaşlarla birlikte kullanılıyor.

PASTEL RENK PANTOLONLAR
Tek pantolonlar Bagozza’ nın yine vazgeçilmezi oluyor. Vücuduna güvenen erkeler için 2014-2015 sonbahar-kış koleksiyonunda daha sıkı casual pantolonlar yer alıyor. Kısa ve dar paça bu sezonda sıkça görülüyor. Kısa paça, pastel tondaki pantolanları kısa botlar ile kombinlemeyi öneren Bagozza, pantolon koleksiyonunda canlı renkleri değil pastel renkleri kullanmayı tercih ediyor.

ŞIKLIĞIN TAMAMLAYICISI KRAVATLARDA İPEK ZENGİNLİĞİ
İpek yüzyıllardır kalitenin, zenginliğin ve gösterişin vurgulayıcısı olarak ön planda. Bagozza’nın 2014-15 Sonbahar-Kış Kravat Koleksiyonu’nda % 100 ipek kullanılarak bu his daha çok anlatılırken, takım elbiselerde kullanılan iddialı desenlere sahip kravatlar yerini klasiğe bırakıyor. Küçük puantiyeli &desenli, klasik kravatlar ile takım elbiseler daha soft bir görünüm kazanıyor.

BEYAZ GÖMLEK HAKİMİYETİNE SON
Çoğu zaman beyaz gömlek tercihi hayat kurtarır. Herkesin dolabında hemen hemen bir beyaz gömlek bulunur. En sıkışık zamanlarda bir beyaz gömlek giyilip kombinler tamamlanır. Sıradışlığı kaliteyle birleştiren Bagozza ile düz beyazların yerini bu sene kareli ve çizgili gömlekler alıyor.

Bagozza’da kareli takım elbisenin içine yine kareli gömlek ,çizgili takım elbiselerin içine yine çizgili gömlekler giyiliyor. Üstelik bu şekilde kombinlenen takımlar oldukça çekici bir görüntü yaratıyor. Bu sene ekstradan flanel görünümlü ve flanel dokuda gömlekler üreten Bagozza koleksiyonu farkını ortaya koyuyor. Biraz daha sportif erkekler için piti kare, oduncu gömlekler , çikolata renkli ,ekoseli çok cepli ve ağır yıkamalı gömlekler göze çarpıyor. Gömlek yakaları bu koleksiyonda minimalize edilirken, gömlekler başlı başına kombinlerin starı olmaya aday gösteriliyor.

KÜRK DETAYI ARTIK ERKEK GİYİMDE...
Şık bir palto yada kaban ısınma haricinde Bagozza erkeğinin güçlü çizgisini de pekiştiriyor. Kürk çoğunlukla kadın modasına ait bir detayken, 2014-15 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda Bagozza dış giyimde kürk parçalara oldukça fazla yer veriyor. Özellikle, paltolarda, kürk yaka ve kürk detaylar sıklıkla göze çarpıyor. Geniş yakalı, çift katmanlı bir beden büyükmüş görünümü veren paltolarda, grinin ve devetüyünün hakimiyeti devam ediyor. Senenin en elegan parçaları arasında yer alan kürklü kaşmir paltolar şıklığı daima ön planda tutan erkekler için tasarlandı. Sportif görünmeyi seven erkekleri de unutmayan Bagozza uzun, militer görünümlü çoban kabanlarla dinamik görünümlülere de hitap ediyor.

TRİKO DA LÜKS TUTKUSU
Bagozza’da bu sene triko oldukça dikkat çekici. Bagozza’nın kullandığı lüks trikolar kaliteli dikim çizgisi ve geniş renk skalasıyla daha seçkin bir görüntü için erkeklere yardımcı oluyor. Daha spor seçimleri olanlar için el işi görünümlü kazak seçenekleri de mevcut. Kazaklar %100 yün, yün kaşmir & ipek karışımlarıyla yine bu sene Bagozza Mağazaları’nda yerini alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe