Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yeni yıl temalı desenlerle pijamalar

2014-15 sonbahar-kış koleksiyonuyla evlere rahatlık ve şıklığı aynı anda geliyor! 30 yıldır Türkiye’nin önde gelen iç giyim markaların...


2014-15 sonbahar-kış koleksiyonuyla evlere rahatlık ve şıklığı aynı anda geliyor!

30 yıldır Türkiye’nin önde gelen iç giyim markalarından biri olan DAGİ, 2014-15 sonbahar-kış konfeksiyon koleksiyonunu satışa sundu. Şeker pembesi, somon, mürdüm, gülkurusu gibi pek çok rengin yer aldığı kadın koleksiyonunun yanı sıra bordo, lacivert, siyah, gri gibi renklerin yer aldığı erkek koleksiyonu ve çocuk koleksiyonuyla sezonun en yeni modellerini DAGİ’de bulabileceksiniz.

Pijamaları, gecelikleri ve ev giyimi ile yılların vazgeçilmez markası DAGİ’nin yeni sezon koleksiyonunda gömlek pijama takımlarının ve bisiklet yaka pijama takımlarının yanı sıra gündelik kıyafetler, eşofmanlar, lohusa kıyafetleri, gecelik ve sabahlıklar da rahatlığına düşkün herkesin tercihi olacak.


Ebeveyn ve çocuklar için bir örnek tasarlanan pijama takımlarından eşofmanlara sezonun en şık ürünleri yeni konfeksiyon koleksiyonunda barındıran DAGİ, pamuklu, modal, polar ve saten içerikli ürün gruplarıyla hem rahatlığı hem şıklığı hedefliyor.

Şıklığı kadar sağlıklı ürünleriyle de tüm ailelerin tercihi olan DAGİ’nin pijamaları ve ev kıyafetleri bu yılbaşında da yeni yıl temalı desenlerle raflarda yerini alacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi