Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

2015 Bahar Eğitim Dönemi kayıtları devam ediyor...

Her daim sektörle iç içe olmasıyla moda alanındaki eğitim kurumlarından bir adım önde olduğunu kanıtlayan İstanbul Moda Akademisi, YENİ eğ...

Her daim sektörle iç içe olmasıyla moda alanındaki eğitim kurumlarından bir adım önde olduğunu kanıtlayan İstanbul Moda Akademisi, YENİ eğitim döneminde YENİ eğitim programlarıyla geleceğin moda profesyonellerini yetiştirmeye devam ediyor.

Hafta içi ve hafta sonu, esnek saatlerde devam eden eğitim programları ile moda alanında kariyer yapmak isteyenlere günümüzün popüler mesleklerinde uzmanlaşma sağlayan İMA, Erken Kayıt Kampanyası’yla da öğrencilerine 3 seçenek sunuyor. Seçeneklerden ilki Profesyonel Gelişim Program’larına erken kayıtta sunulan %5 indirim fırsatından yararlanmak. 24 Kasım, 24 Aralık tarihleri arasında kayıt yaptıracaklar arasından seçilecek bir kişiyi Mercedes Benz İstanbul Fashion Week’te gerçekleşecek defilelerden birine 2 kişilik davetiye kazanma şansı bekliyor. Herhangi bir Profesyonel Gelişim Programı’na erken kayıt gerçekleştirenler için bir diğer fırsat da seçilecek 5 kişiye 12 saate kadar süren Kısa Eğitimler’den birine ücretsiz katılma hakkı.

Profesyonel Gelişim Programları’nda iki yenilik daha...
Profesyonel Gelişim Programları’na eklenen yeni ‘Modada Blog Yazarlığı ve Sosyal Medya’ programı ile katılımcılar blog yaratmanın ve içerik oluşturmanın yanı sıra blog yazarlığını gelir getiren bir iş olarak yönetmenin inceliklerini öğrenip; hedef kitleyi ve bu kitleye uygun içeriği belirleyerek, blogu ve içeriği destekleyecek diğer sosyal medya mecralarının kullanımına hakim olabilecekler. Yine ilk kez bu dönem açılacak olan ‘Moda Girişimciliği’ programı ile katılımcılar iş planlarını oluşturarak moda markalarını geliştirebilecekler; öğrenecekleri çeşitli araştırma metotları ve analizler ile markalarını sağlam bir temel üzerine inşa edebilecekler.

2015 Bahar eğitim döneminde Akademik Programlar’a yeni eklenen ‘Kalıp ve Uygulama Hazırlık Programı’ ise tasarım sürecinin en önemli adımlarından biri olan kalıp ve uygulama alanında temel egitim sunuyor. Bu programla katılımcılar, teknik becerilerini geliştirmenin yanı sıra yaratıcı çözümler üretebilecekler, pratik eğitimlerde nihai ürünün en iyi şekilde oluşturuyor olabilecekler.

Moda konusunda kendini geliştirmek isteyen profesyoneller İMA’da her şekilde avantajlı! Yeni eğitim döneminde de T.C. Ekonomi Bakanlığı’nın desteklediği Profesyonel Gelişim Programları’nda %70 oranında indirimle modada profesyonelleşmek mümkün...

Uzun süren eğitimlere zaman ayıramayanlar ve modanın farklı alanlarına ilgi duyanlar için ise; moda, tasarım, sanat, lifestyle ve trend gibi konular üzerine çeşitli seminer, panel ve etkinliklere ev sahipliği yapan İMA’nın birbirinden farklı konularda çok sayıda ‘Kısa Eğitimler’i bu sene boyunca da devam edecek.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi