Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

İşe Yarar Moda

Kullandığınız ürünler moda olsa da işinize ne kadar yarıyor? Günümüzde bilinçli olmak ve moda da teknolojiden faydalanmak artık daha d...


Kullandığınız ürünler moda olsa da işinize ne kadar yarıyor?

Günümüzde bilinçli olmak ve moda da teknolojiden faydalanmak artık daha da önem kazanıyor.

Penti’nin yeni sezon ürünleri arasında sunduğu renkli, desenli ve farklı dokulardaki çorapları dışında Türkiye’de bir ilk olan ‘İyi Hisset’ serisinde bulunan çoraplarla tanışmak için geç kalmayın. Çünkü bu çoraplar kadınları hem şıklığa hem sağlığa davet ediyor.

 İyi Hisset serisinde bulunan “Günboyu Dinlen Külotlu ve Pantolon” ve “Günboyu Kaymaz Pantolon” çorapları, ileri üretim ve iplik teknolojisi sayesinde özel örgüsü ve inovatif yapısı ile bacaklarınıza hissedilir fayda sağlıyor.

Tüm bacağı sıkıca sarıp, masaj yaparak dinlendiren bu çoraplar zamanının büyük kısmını ayakta geçiren satış danışmanları, öğretmenler, hostesler ya da sürekli seyahat eden, uzun saatler boyunca oturduğu için şiş ve ağrıyan ayak ve bacaklardan şikayetçi olan tüm kadınlar için ideal konfor sunuyor.

‘Günboyu Dinlen Külotlu ve Pantolon Çorabı’nın ten, siyah, lacivert ve mürdüm renk alternatifleri bulunurken mat, parlak, burunlu ve burunsuz modeller moda tutkunlarını bekliyor. Özel örgüsü sayesinde bacaklarınızı konforlu bir şekilde saran ve kan dolaşımını harekete geçiren çoraplar masaj etkisiyle de enerji veriyor.

‘Günboyu Kaymaz Pantolon Çorabı’ ise baldırı saran özel bantları sayesinde aşağı kaymıyor ve gün içinde ayaklarınız ne kadar şişse de lastikler bacağınızı sıkmıyor.

Ne kadar yüksek temponuz olursa olsun kesinlikle iyi hissedeceğiniz bu çoraplar ulaşılabilir fiyatlarla kadınları Penti mağazalarında bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe