Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Modern masalların gelinleri

İki yüzden fazla büyüleyici tasarımdan oluşan 2015 gelinlik koleksiyonu, rüya gibi bir gelin olmayı hayal edenleri bekliyor.  İhtişaml...


İki yüzden fazla büyüleyici tasarımdan oluşan 2015 gelinlik koleksiyonu, rüya gibi bir gelin olmayı hayal edenleri bekliyor. 

İhtişamlı dramatik etekler, dantelin ikinci bir ten olarak kullanıldığı kapama detayları, üç boyutlu kumaş ve aplike oyunları, 1930’ların göz kamaştıran ışıltıları ile birleşen derin dekolteli dar modeller, sizi bir peri masalının başrolüne davet ediyor. Dantel, tül, brokar, mikado ve şifon kumaşlıkların ağırlıklı olduğu koleksiyonda ihtişamlı etekler kadar klasik silüetlerle de romantik bir görünüm elde edebilirsiniz.

Gelin adaylarının hayallerini süsleyen gelinliklerin yaratıcısı Oleg Cassini, iki yüzden fazla büyüleyici tasarımın bir araya geldiği 2015 gelinlik koleksiyonunu görücüye çıkarıyor. 2015’in gelin adayları bu gelinliklerle en özel günlerini bir masaldaymışcasına yaşayacaklar.

Danteller ve tül kapamalarla romantizm doruğa çıkıyor
Oleg Cassini, 2015 gelinlik koleksiyonunda sezonun öne çıkan trendlerine yer veriliyor. Romantik görünümlü tasarımlarda, Dantel, tül, brokar, mikado ve şifon kumaşlıklar ağırlıkta. İhtişamlı dramatik etekler, dantelin ikinci bir ten olarak kullanıldığı kapama detayları, üç boyutlu kumaş ve aplike oyunları, göz kamaştıran ışıltılar ile birleşen derin dekolteli modeller öne çıkıyor. Bunun yanında koleksiyondaki klasik silüetler vadeden modeller de çok şık görünüyor. 2015 yılında gelin adayları bu gelinlikler ile adeta birer peri kızı gibi görünecek.

Prenses modeller ve salon tarzı gelinlikler revaçta
Dantel kollu prenses modeller, işlemelerle bezeli salon tarzı gelinlikler ve aplikelerle süslü ihtişamlı etekler 2015’te çok revaçta olacak. ‘A kesim’ tül gelinlikler de 2015’in favori modelleri içinde yer alacak. Bu modellerle gelinler romantik bir silüet oluşturacak. Oleg Cassini’nin yeni koleksiyonunda yer alan 1930’ların düz siluetli gelinlikleri gibi narin tasarımlar da nostaljinin büyüsünde kaybolmak ve zarif bir görünüm elde etmek için bire bir.

Bir masala ait tüm detaylar
Dantel aplikeler ve zarif işlemelerle süslenen tül gelinlikler Oleg Cassini’nin 2015 koleksiyonuna masalsı bir hava katıyor. Teninizde şık kıvrımlar oluşturan ve işlemelerle zenginleştirilen sırt dekoltesi, etekleri süsleyen üç boyutlu çiçekler, tül dantel aplikelerle bezenmiş truvakar kollar ve ışıltılı detaylarla kendinizi bu romantik masalın başrolünde hissedeceksiniz.

Oleg Cassini’de gelinliğinizi tamamlayacak pek çok aksesuar bulmanız da mümkün. Nostaljik saç aksesuarları ya da inci ve taşlarla işli duvaklar ile gelinliğinizi hareketlendirebilirsiniz. Dantel eldivenler, ışıltılı taçlar ve tüylerle tamamlanan saç tokaları ile ise farklı bir stil yakalayabilirsiniz.
Koleksiyonları tüm dünyada 400’den fazla mağazada yer alan, Monako Prensesi Grace Kelly ve First Lady Jacqueline Kennedy gibi pek çok ünlü stil ikonu için hazırladığı kostüm ve tasarımlarla adını moda tarihine altın harflerle yazdıran Oleg Cassini, büyülü dünyasına sizi de davet ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe