Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Paltoların Sıcak Savaşı Başladı

Birbirinden Şık Paltolarla Kış Soğuklarına Hazırlanın! Modaya yön veren markaları ve en yeni koleksiyonlarını moda tutkunlarıyla bir a...


Birbirinden Şık Paltolarla Kış Soğuklarına Hazırlanın!

Modaya yön veren markaları ve en yeni koleksiyonlarını moda tutkunlarıyla bir araya getiren Demsa Group, dünyaca ünlü markaların en yeni koleksiyonlarıyla, indirim fırsatlarıyla kışa meydan okuyor.

Karen Millen, konforlu ve modern kesimleriyle hafta sonu kaçamaklarının vazgeçilmezi olurken, Sandro ve Maje ise parizyen şıklıklarıyla kışın soğuk ve karlı günlerine damgasını vuruyor. Sandro, grunge tarzda modelleri, koyu tonları ve spor kesimleriyle dikkat çekerken; oversize paltoları ile öne çıkan Maje, daha feminen bir tarz ortaya koyuyor.

Yalın formlarıyla modern iş kadınının kurtarıcısı olan Tara Jarmon, narçiçeği, beyaz, siyah gibi farklı renk seçenekleri ve sade çizgileri ile güçlü ve kendinden emin bir silüet ortaya koyuyor. Kate Spade ise gözalıcı neon tonları ile rengarenk bir kış müjdeliyor.

Kışın en sert soğuklarında bile Michael Kors kadını doğanın tadını stilinden vazgeçmeden çıkarıyor… Kamuflaj deseni ile spor tarza bürünürken, kaz ayağı desenleri ve kürklü paltolarla klasik şıklığı zarafetle birleştiriyor.

DKNY’ın dolgulu yelekleri, farklı materyallerin birlikte kullanıldığı paltoları ise şehirli şıklığı temsil ediyor.

Uzun kış günlerinin vazgeçilmezi davetlerin kusursuz kombinleri ise asil İngiliz şıklığını temsil eden Ted Baker paltolar ile tamamlanıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe