Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Soğuğa Meydan Okuyan Rahatlık

Kış sezonu Kiğılı erkeği için hiç de çetin geçmeyecek! Soğuk havalara adeta meydan okuyan Kiğılı, spor tarzı benimseyenlere mont ve kabanl...

Kış sezonu Kiğılı erkeği için hiç de çetin geçmeyecek! Soğuk havalara adeta meydan okuyan Kiğılı, spor tarzı benimseyenlere mont ve kabanlarıyla ekstra rahatlık sunuyor. Kiğılı montlara eşlik eden özel parçalar ise sezonun trendlerini yansıtıyor.

Bu sezon Kışın soğuğu bedeninize ulaşmayacak. Çünkü Kiğılı, ‘mostra yaka’ ve kapüşonuyla zenginleştirdiği spor montları trendleri takip eden erkeklere ulaştıracak. Ayrıca Kiğılı montlar içlerinde bir de sürpriz barındırıyor. Kapüşon ve mostra yakaları çıkarılarak klasik bebe yaka mont görünümüne de sahip olabilen Kiğılı montlar, hem klasik hem spor kıyafetlerinizin ayrılmaz parçası olacak.

Kiğılı 2014-2015 Sonbahar-Kış sezonunun en dikkat çeken parçaları arasında triko, pantolon ve kabanlar geliyor.

Kış mevsiminin vazgeçilmezi triko kazakları tasarımları ile farklılaştıran Kiğılı, çift katlı, özel süs dikişli, düğmeli bisiklet yaka kazakların yanı sıra; düz ve desenli balıkçı yaka kazaklarını da beğeniye sunuyor.

Triko kazak şıklığınızı tamamlamak için en uygun ürün ise flanel kumaştan üretilen pantolonlar. İki yüzü tüylendirilmiş, sıcak tutma özelliğine sahip soğuk kış günleri için özel olarak üretilen Kiğılı flanel pantolonlar farklı renk seçenekleri ve yumuşak dokusu ile rahatlık ve kaliteyi bir arada sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe