Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Soğuk havada tarzından ödün verme

Sezonun en gözde tasarımlarından çiçek desenler, pudra ve metalik tonlar F&F ‘in Sonbahar – Kış koleksiyonunda karşınıza çıkıyor F&a...

Sezonun en gözde tasarımlarından çiçek desenler, pudra ve metalik tonlar F&F ‘in Sonbahar – Kış koleksiyonunda karşınıza çıkıyor

F&F kışa özel hazırladığı koleksiyonuyla içinizi ısıtırken sofistike tasarımlarıyla da duygularınızı hareketlendirecek. Koleksiyonda öne çıkan rengârenk süslemeli örgü kazaklar, havalar soğuduğunda bile tarzınızdan ödün vermeden sizi ısıtan atkı ve bereler, kalem etekler ve bol kesim pantolonlar, kimonolar dolabınızın ayrılmaz parçası olmaya aday.

Kışın gri havasından F&F’in renkli desenler ve çiçek figürleriyle donatılmış kıyafetleri ile uzaklaşabilirsiniz. Gündelik yaşamda farklı renk ve desenlerdeki işlemeli örgü kazaklar ve soğuğu engelleyen dokusu ile sizi sarmalayan palto ve montlar ile sımsıcak bir kış geçireceksiniz.

Gece şıklığınızla göz kamaştırın…
Özel gecelerde tercih edebileceğiniz siyahın asaletini yansıtan tulumlar, pudra tonlarındaki gece kıyafetleri ile tüm gözler üzerinizde olacak. Tarzınızı yansıtan metalik gri, altın sarısı ve siyah renklerdeki ayakkabılar, taş detayların hâkim olduğu clutch çantalar ile de harika kombinler yaratabilirsiniz.

Elbiselerden eteklere, ceketlerden üstlere kadar modern tasarımların ve şıklığın hayat bulduğu kış koleksiyonu F&F mağazalarında sizleri bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi