Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Topuklular Artık Dert Değil!

Artık en önemlisi sadece moda değil, işe yarar moda… Teknolojinin gelişmesi sadece teknoloji dünyasında ya da tıpta değil artık moda da ...

Artık en önemlisi sadece moda değil, işe yarar moda…

Teknolojinin gelişmesi sadece teknoloji dünyasında ya da tıpta değil artık moda da çok önemli… Giydiğiniz kıyafetlerin, kullandığınız aksesuarların nasıl makinelerde üretildiği, ne boyalar kullanıldığı ve tabii ki stilinize olduğu kadar vücudunuza da ne kadar faydası olduğu asıl moda olan…

Penti’nin yeni sezon ürünleri arasında sunduğu ve Türkiye’de bir ilk olan ‘İyi Hisset’ serisinde bulunan çoraplar moda tutkunlarını hem şıklığa hem sağlığa davet ediyor. Seride bulunan “Günboyu Dinlen Külotlu ve Pantolon” ve “Günboyu Kaymaz Pantolon” çoraplar, ileri üretim ve iplik teknolojisi sayesinde özel örgüsü ve inovatif yapısı ile bacaklarınıza hissedilir fayda sağlıyor.
Serideki bir başka ürün olan ‘Topukluda Konfor Külotlu ve Pantolon’ ise kadınlar için vazeçilmez olacağa benziyor. Topuklu ayakabıdan ne olursa olsun vageçmeyen kadınlar bu çoraplarla acı çekmeye son veriyor.

Ayak tabanındaki “Memory Form” yani ayağın şeklini alan özel yumuşak pedler sayesinde yüksek topuklu ayakkabılarla gün boyu spor ayakkabılarla geziyormuşsunuz gibi hissedeceksiniz.
İnce, mat, burnu şeffaf, pamuk ağlı, yüksek topuklu ayakkabılarda taban altında oluşan acıyı engelleyen pedleri ile bu çoraplarla her kadın topuklu ayakkabı sever olacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi