Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Büyüleyici bir geceye hazır olun

Sevgililer Günü, belki de hayatınızın en romantik gecelerinden biri olacak ve hayatınızı değiştirecek o teklifi alacaksınız.  Bu özel ak...

Sevgililer Günü, belki de hayatınızın en romantik gecelerinden biri olacak ve hayatınızı değiştirecek o teklifi alacaksınız. 

Bu özel akşama hazırlanırken büyüleyici ve eşsiz görünmenizi sağlayacak bir Oleg Cassini tasarımını tercih edebilirsiniz. Özellikle bu sezonun trend rengi bordo ve aşkın rengi ateş kırmızısının kullanıldığı modeller, Sevgililer Günü’nün romantizmine çok yakışacak. Mini ve diz üstü tafta modeller, tül ve dantel detaylarla süslenmiş dekolteli sade formlu elbiseler güzelliğinizi en mükemmel şekilde tamamlayacak.

Oleg Cassini’nin 2015 abiye koleksiyonundaki her biri mücevher ışıltısını yansıtan gece elbiseleri ile Sevgililer Günü’nde çok zarif ve büyüleyici görüneceksiniz. Belki de hayatınızı değiştirecek evlilik teklifini bu özel akşamda alacaksınız. Oleg Cassini’nin birbirinden romantik tasarımları size bu özel anda kendinizi vazgeçilmez ve eşsiz hissettirecek, güzelliğinizi en romantik şekilde tamamlayacak.
Oleg Cassini abiye koleksiyonundaki modellerin tümü zarafetinizi doruğa taşımak için, incelikle tasarlanıyor. Oleg Cassini’nin yeni koleksiyonunda, sezonun en son trendlerinin yanı sıra klasikleşmiş stillere de yer veriliyor. Mini ve diz üstü tafta modeller ile tül ve dantel detaylarla süslenmiş dekolteli sade formlu elbiseler Sevgililer Günü için mükemmel birer seçim. Sevgililer Günü’ne en çok yakışan renkler ise sezonun trend rengi bordo ve aşkın rengi ateş kırmızısı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe