Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

İş kadınlarının çanta tercihi

İş kadınlarının şık ve fonksiyonel olma konusunda yaşadıkları stres, Aker çantalarıyla son buluyor. Kadınlara, çantalarda istedikleri geni...

İş kadınlarının şık ve fonksiyonel olma konusunda yaşadıkları stres, Aker çantalarıyla son buluyor. Kadınlara, çantalarda istedikleri genişlikte alanlar sunan ve özgün tasarımlarıyla fark yaratan Aker, iş kadınlarının şıklığını tamamlıyor.

İş kadınları için benzersiz seçenekler sunan Aker çantalar, farklı ebat ve formlardaki modelleriyle her ihtiyaca ve zevke hitap ediyor. Aker çantalar, çift bölmeli modelleriyle de kullanım kolaylığı sağlıyor. İkili takım, pantolon, elbise ve ceketlerin tamamlayıcısı olarak kullanabileceğiniz Aker çantalar, kendi modanızı yansıtmanızı sağlayacak.

Her ihtiyaca hitap edecek model çeşitliliği 

Aker kış koleksiyonunda yer alan çantalar, doğanın harikası ipek kumaşların deri kombinleriyle dikkat çekiyor. Lacivert, kırmızı, camel monokrom renkleriyle bir klasik olan Aker çantalar, zengin renk çeşitliliğiyle öne çıkıyor. Aker çantalar, sarmal ve çift renk motifli modellerinin yanı sıra; lacivert ve kahvenin farklı tonlarını içeren kombinasyonlarıyla da fark yaratıyor. Dikdörtgen ve piramit modelleriyle eşyalarınız için geniş bir yer açan Aker çantalar; dore zincirleri ve deri askı seçenekleriyle asaletinizin bir parçası olmaya geliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi