Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Soğuk kış, sıcacık deri

Deriyi kumaş inceliğinde işleyen Berinza, soğuk geçen kış aylarında sıcacık montlar, kabanlar, trençkotlar, pardösüler, paltoların yanı sı...

Deriyi kumaş inceliğinde işleyen Berinza, soğuk geçen kış aylarında sıcacık montlar, kabanlar, trençkotlar, pardösüler, paltoların yanı sıra deri elbiseler, şortlar, etekler ve bustiyerlerle de deri şıklığını tüm hayatınıza yansıtıyor. 

Berinza Deri’de, 36 bedenden 56 bedene kadar her bedene uygun tasarım bulmak mümkün. Büyük beden kadınlara yönelik özel koleksiyonuyla en az ince beden kadınlar kadar güzel ve şık olunabileceğini gösteren Berinza’da sitil sahibi ve feminen tasarımlar sunuluyor. Berinza Deri, 2015 Kış koleksiyonu ile şık ve sıcacık tasarımlar sunuyor.

Bu sezon moda dünyasını saran deri tutkusu, Berinza Deri koleksiyonunda zengin çeşitlilikle buluşuyor. Sezonun en iddialı trendi kalem eteklerden elbiselere, bluzlardan eteklere, şortlardan mont, kaban, pardösü, trençkot ve paltolara uzanan Berinza koleksiyonunda 36 bedenden 56 bedene kadar her beden için seçenek sunuluyor. Sitil sahibi, feminen, yık ve rahat bir görünüm sunan Berinza Deri, vücudunuza iyi oturan, iyi kesim ve dikişe sahip Avrupa’nın en kaliteli derilerinden üretiliyor.

Deri ve kürk de Houte Couture çizgileri yansıtan Berinza Koleksiyonunda özellikle kadınların zamansız moda anlayışı ile tanışmaları amaçlanıyor. Deri’nin lux görünümünü gösterişli materyallerle birleştiren Berinza’da tasarımlar; çok şık ama şık olmasının dışında ihtişamlı, asi, başına buyruk ve orijinal bir koleksiyon oluşturuyor.

Deri giysiler tercih eden her kadının ruhunda biraz başına buyrukluk, asilik vardır. Yine, deri giysiler her kadını seksi gösterir. Berinza Kadını; derinin bu asi duruşunu ve seksapelini gizli detaylarda yakalıyor. Lux ve gösterişli deri seçimleri, sanılanın aksine siyah ve kahve tonlarının dışına çıkarak kırmızı, pembe, yeşil, mavi deri ceketler, montlar, pardösüler, etekler, deri bustiyerler, elbiseler var Berinza koleksiyonunda. Siyah ve Kahve gibi tonlara da pastel renklerde leopar desenler, kürk, düğme, zincir gibi aksesuar detayları ekleniyor.

*Bu yazı VEKA MEDYA advertorial çalışmasıdır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe