Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

2015 ilkbahar/yaz modasında kasaba havası

Tommy Hilfiger 2015 İlkbahar / Yaz Kadın Koleksiyonu Heartland, renkli, rahat çizgisiyle gerçek Amerikan stilini yansıtıyor. Üç farklı tem...

Tommy Hilfiger 2015 İlkbahar / Yaz Kadın Koleksiyonu Heartland, renkli, rahat çizgisiyle gerçek Amerikan stilini yansıtıyor. Üç farklı temadan oluşan koleksiyon, kadınları ülkenin tüm muhteşem manzaralarının eşsiz güzellikleri ve havası ile buluşturuyor.

İlhamını küçük kasabaların sevimli tarzından ve eşsiz atmosferinden alan Heartland, Amerika’nın orta bölgelerini keşfe çıkmak, açık havadan maksimum şekilde yararlanmak isteyen tüm kadınlara sesleniyor. Koleksiyonda, Tommy Hilfiger markasının imzası olan preppy tarzda çok amaçlı kullanıma uygun iş kıyafetlerinin yanı sıra denizci ve askeri etkiler dikkat çekiyor.

Macera, ilk tema olan Out on the Lake ile Wisconsin’deki popüler tatil destinasyonu Lake Geneva’da başlıyor. Yeni sezonun öne çıkan "denizci" stili, preppy çizgiler, ekoseler ve puanlı desenlerle buluşuyor. Görünümü modernize eden ise farklı kalınlıktaki çizgilerle birlikte mini fular desenlerinden puanlara kadar değişik iki renkli desen kombinasyonları. Tommy Hilfiger markasının renkleri olan kırmızı, beyaz ve lacivert kombinasyonu, canlı mavi, kırmızı ve kar beyazı tonlarında yorumlanırken parlak pembeler beklenmedik patlamalar yaratıyor.

Deniz stilinde etkili spor giyim parçaları arasında yeni parka formları, keten süveterler ve dokuma karışımları da yer alıyor. Grubun vazgeçilmez görünümü olan minimalist formları ise sade denim, şık şifon ve narin ipek bluzlarda ön plana çıkıyor.

Güneye, Texas’a doğru yol alınıyor ve bir sonraki durak olan In the Middle of the Desert için Marfa’da mola veriliyor. Burada özel dikim, feminen ve şık bir estetik dikkat çekiyor. Buzlu badem, çakıl taşı ve koyu boz gibi kum rengi tonları, neon ve metalik vurgularla dengeleniyor. Çok amaçlı elbiseler, etekler ve astarsız ceketlerde dokulu kumaşlar, çeşitli tonlarda işlemeler ve keten karışımları ayrıntılarda dikkat çekiyor; organik pamuklular ise jakar, fisto ve boyama kumaşlarla birlikte kullanılıyor.

Koleksiyonda dokuma ve jarse, mat ve metalik, yıkama ve monokrom gibi çeşitli kombinasyonlara sıkça rastlanıyor. Sezonun imzası olan pastel gri tonlardaki Marfa kamuflaj desen ise dış giyim parçalarına, mayo, pantolon, gömlek ve astarlara zekice entegre edilmiş.

Amerika yollarında geçen bu yolculuğun son durağı ise Colorado Denver. Gather at an Urban Farm teması kırsal yaşamı kentsel modernlikle sunuyor. Ham etek finişleri feminen ipek bluzlarla dengelenirken, el işlemeleri zıtlıklar yaratıyor. Kırların masmavi gölleri ve gökyüzü, çeşitli soğuk boyama ve yıkama uygulamalarıyla kullanılan denim ve şambre kumaşların indigo tonlarına ilham veriyor. Büyük şehir şıklığını yansıtan yıkama ipekler, çeşitli tonlardaki desenlerle iş giyim parçalarında özel dikim hissi yaratırken, yama detayları, haki tonlar ve asker yeşili vurgularda askeri estetiğe gönderme yapıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe