Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Dekorasyon ve tasarım hakkında

“İnsanlığı geleceğe taşıyan bilgi, ne bilimde ne de teknolojidedir. İnsanlık, tasarlama heyecanının varlığıyla üretme ihtiyacı ya da üreti...

“İnsanlığı geleceğe taşıyan bilgi, ne bilimde ne de teknolojidedir. İnsanlık, tasarlama heyecanının varlığıyla üretme ihtiyacı ya da üretileni geliştirme ihtiyacı duyar. Bu nedenle gerçek ivme yaratan güç, sanatsal yetenektir.” 

1950’li yıllarda Avusturyalı bir filozofun ortaya attığı yaşam felsefesine ait notta da görüldüğü gibi hayatı sürdüren şey, onu güzelleştirenle aynı amacı taşıyor. Öyleyse tasarım, dekorasyon, mimarlık, güzel sanatlar gibi alanların tasarlama serüveni geleceğin tohumlarını ekiyor olabilir. Siz de bu kadar derinlemesine olmasa da dekorasyon ya da tasarım bilgisinin keyifli taraflarından hoşlanıyor ve tasarlamayı, en azından kendi eviniz için farklı fikirlerden yararlanmayı tercih ediyorsanız aynı heyecanı yaşıyor olabilirsiniz. 

Tasarımın evin her köşesindeki artistik vurgusunu keyifli makalelerle sunan deco.zone, dekorasyon önerileri, aksesuar ve sanat eserleri hakkında bilgiler, mutfak ya da banyo seçimine dair püf noktaları, halı alırken , duvar boyası belirlerken yararlanabileceğiniz ip uçları gibi farklı ve yararlı bilgileri günlük blog makaleleriyle paylaşıyor.

Siz de evinize yeni bir kanepe almadan önce salonunuzda nasıl bir oturma grubunun daha yararlı olacağına karar vermek için, gardrobunuzu seçmeden önce tüm dağınıklığı tek seferde nasıl toparlayacağınızı belirlemek için, aynalarınızı asmadan önce onların nasıl hem işlevsel hem de estetik görüneceğini öğrenmek için deco. zone blog makalelerine bir göz gezdirebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe