Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Mavi rengine ait her ton ve daha fazlası…

Erkek koleksiyonları bu sezon taptaze ve yeni denim hikayeleri, kendinden emin renk patlamaları ve şaşırtıcı ayrıntılar ile tasarımdaki bi...

Erkek koleksiyonları bu sezon taptaze ve yeni denim hikayeleri, kendinden emin renk patlamaları ve şaşırtıcı ayrıntılar ile tasarımdaki bilgi birikimini evrimleştirip büyütmeye ve kesim konusundaki uzmanlığını İlkbahar-Yaz 2015 koleksiyonlarına taşımaya devam ediyor.

Bu gelecek odaklı erkek koleksiyonu, üstün kaliteli denimlerden sürprizlerle dolu kumaş karışımlarına, saf ve sert 13oz kumaşa sahip olan ikonik Lefthand denimlerden yamalar ve yırtık ayrıntılarına hatta çok nadir rastlanan çapraz dokulu mavi kenar dikişlere kadar birçok yenilikle geri dönüyor.

101 Geri Dönüyor!
Geçmişine sadık fakat bir o kadar çağdaş görünümlü ve birinci sınıf süper malzemelerden oluşan Lee 101’in ileri görüşlü birinci sınıf erkek giyim çizgisinde basit bir önceliği bulunuyor: Zeki kalıplar, kusursuz üretim ve dünyanın en iyi kumaşları sayesinde birinci sınıf kıyafetler yaratmak…

Lee 101, İlkbahar -Yaz 2015’e iki üstün kaliteli denimin aynı giyside kullanıldığı zeki kumaş karışımları, yama-yırtık ayrıntıları ve yıkamalar arasında geçen günleri öğrenmeye yarayan, cep astarına gizlenmiş bilgi kartı baskısı taşıyan bir yıkama sayacıyla geri dönüyor.

Ayrıca üstün kaliteli klasik denimler ile dikilmiş ikonik 101z, 101 Rider ve 101S jeanler de ilkbahar yaz koleksiyonunda yer alıyor. Koleksiyon aynı zamanda Lee 101’in bütün starlarını da bir arada sunuyor. Son 100 yıl içerisinde çok az değişim gösteren bir elle boyama tekniği ile ustaca bir işlemden geçen ipliklerden üretilen ve süper sertlikte tasarlanan çapraz dokulu mavi kumaş kenar bitimi de koleksiyona dahil parçalardan oluyor.


Mavi rengine ait her ton ve daha fazlası…
Koleksiyonda üç renk teması hakim. Gün doğumunun derin ve uçuk renk tonlarından alaca karanlık indigoya kadar tüm mavi renk denimler yaza mahsus gökyüzünden ilham alıyor. Klasikler, tıpkı en sevdiğiniz denim pantolonunuzda olduğu gibi yeşil denim üzerine uyarlanmış yıkamalı renk tonlarına sahipken son olarak etkileyici gri denim, klasik denimlerle aynı yıkama süreçlerinden ve uygulamalardan geçilerek tasarlanıyor.

Dar ve sıkı ayak bileği ile ince ve konik kalıplı ‘Luke’; bu sezon taze ve yenilikçi yıkama modellerinden oluşan etkileyici bir ürün yelpazesi olarak göze çarpan bir stil olarak karşımıza çıkıyor. Koleksiyonun yıldızı olan yaz blazeri da Lee’nin ikonik Loco ceketinin iş kıyafeti köklerini muhafaza ederek, daha modern bir biçime, hafif ve birinci sınıf ultra parlak Avrupa denimine sahip kumaşı ile yeniden uyarlanıyor.

Grafik baskılı tişörtlerden klasik denim gömleklere kadar Lee İlkbahar-Yaz erkek üst giyim koleksiyonu, pastel şambre ve rengarenk pamuk poplin parçalar, kamuflaj baskılar, ince sweat-shirt’ler ve zekice düşünülmüş ayrıntılarla dolu bir koleksiyon olarak erkeklerin karşısına çıkıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe