Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Muhteşem iç giyim koleksiyonu

Fifty Shades of Grey markası, 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi vizyona giren sinema filminden esinlenerek hazırladığı muhteşem iç giyim kol...

Fifty Shades of Grey markası, 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi vizyona giren sinema filminden esinlenerek hazırladığı muhteşem iç giyim koleksiyonu ile karşınıza çıkıyor.

Fifty Shades of Grey İç Çamaşırı Koleksiyonu bu sevgililer gününde hem kadınları hem de erkekleri şımartmaya hazır. Kadınlar için 35, erkekler için ise 8 muhteşem tasarımla, Kipa Mağazaları içerisinde yer alan F&F’lerde yerini aldı.

Yatak odanızın vazgeçilmezi Fifty Shades of Grey ile kendinizin ve partnerinizin stilini siz yaratın. Kışkırtıcı ve baştan çıkarıcı iç giyim koleksiyonu, vücudun tüm kıvrımlarını mükemmel saran kupları, kaliteli kumaş ve aksesuar seçimi ile dış giyiminize verdiğiniz özeni iç giyiminize taşıyor. İpek ve saten ağırlıklı lüks dokunuşlara sahip tasarımlar özel anlarınıza eşlik ederken, koleksiyonda gündelik hayatınızda rahatça kullanabileceğiniz parçalarda yer alıyor.

Saten pijama takımıyla seksi şıklığın keyfini sürerken, doğal yumuşak pamuktan üretilen kimono içinde kendinizi çok rahat hissedeceksiniz. Hatlarınızı daha belirgin gösteren balenli büstiyer, son derece zarif. “Laters Baby” ve “Tanrıça” %100 doğal pamuktan üretilen pijama takımları hem kısa hem de uzun modelleriyle her mevsim kullanım için ideal.

Duyuları harekete geçiren saten kombinezon ve uyku maskeleri yatak odanızın atmosferini değiştiriyor.

Fifty Shades of Grey iç giyim koleksiyonu siyah, kırmızı ve grinin yumuşak ve klasik tonlarında dantelli retro saten ürünlerden oluşuyor. Koleksiyon, 32B'den 40G'ye kadar sütyenler, 8-22 beden külotlar ile her bedende kadına hitap ediyor.

Siyah ve koyu mavi renkleri bulunan Lust ürün grubunda, şeffaf tül üzerine zarif dantelle işlenen çiçekli balkon ve push up’lı sütyenlerinizi tanga, fistolu dantel ve pilili Brezilya tarzı külot yada seksi bir jartiyerle birleştirerek gecenizi unutulmaz bir hale getirebilirsiniz. Ayrıca zarif dantel detaylı baby doll’lar, siyah ve fil dişi renklerde “Anastasia Key Charm” sütyenler, siyahın asil ve klasik cazibesi ile dantel külot ve tangalar sofistike bir görünüm vaadediyor.

Fifty Shades of Grey‘den erkeklere…
Erkekler için sade dokunuşlarla tasarlanan Fifty Shades of Grey, atlet ve pijamaları “Charlie Tango” ve “Laters Baby” gibi sempatik sloganlı pijamalarıyla dikkat çekiyor. Koleksiyonda ayrıca siyah, beyaz boxerlar ve saten şort pijama takımı bulunuyor.

Kitap hayranlarına güzel bir anı
Fifty Shades of Grey, kitabın koyu hayranlarına koleksiyonları için özel bir sürpriz yaptı. Marka, üzerinde resmi logo bulunan ‘Fifty Shades of Grey’ baskılı uzun pijamaları tasarlayarak hayranlarının beğenisine sundu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe