Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Renkleri Dans Ettirin!

Yepyeni kalıplar, oldukça esnek premium bir çizgi, parlak, cüretkâr, neÅŸeli… Lee kadın koleksiyonları taze fikirlerle yaza hazır, peki ya ...

Yepyeni kalıplar, oldukça esnek premium bir çizgi, parlak, cüretkâr, neÅŸeli… Lee kadın koleksiyonları taze fikirlerle yaza hazır, peki ya siz?

Lee, Ä°lkbahar-Yaz sezonunu ilk kez vitrine çıkan iki yeni kalıbı ‘Joliet ve ‘Toxey’ ile karşılıyor. En vazgeçilmez klasiklerden bootcut kesim olan Joliet her vücut tipindeki moda tutkunlarına zamansız şıklık saÄŸlarken, Lee’nin en yeni, süper hissettiren ve ayak bileÄŸindeki zarif kırışıklıklarla bacak boyunu daha uzun gösteren, seksi görünümlü, düşük belli skinny Toxey ise bu sezonun gözdesi olacaÄŸa benziyor.

Lee’nin bu seneki koleksiyonunda ayrıca ‘Skin to Skin’ serisi de dikkat çekiyor. Bu son derece özel denim koleksiyonu; süper esnek materyalleri ve kullanım sonrası asla bozulmayan kalıbıyla, ÅŸimdiye kadar geliÅŸtirilmiÅŸ en iyi kendini toparlama özelliÄŸine, ince ayrıntılara ve son kalite dikiÅŸlere sahip. Vücuda mükemmel oturan ve uyum saÄŸlayan bu denimler moda tutkunu Lee kadınları için vazgeçilmez oluyor.

Renkleri Dans Ettirin!
Lee, kadın giyim koleksiyonlarında renk paletini taze beyaz dokunuşlarla ve yaza özel gökyüzünden ilham alan, daha parlak, daha enerjik ve daha cüretkâr şekilde sunuyor.

Uygulanan özel beyazlatma iÅŸlemi ile bulutları andıran ve yumuÅŸakça denim üzerine sıçratılmış boya lekeleri ile tasarlanan canlı mavi renk denimler koleksiyonda ön plana çıkıyor. Aynı zamanda yıkamalı, yumuÅŸak grilerden, yoÄŸun taÅŸlanmış görünümlere uzanan renkleri ile Lee’nin üstün gri kumaÅŸları, mavi renk denime mahsus yıkama teknikleri ve uygulamaları ile yeniden iÅŸleniyor.

Böylece Lee bu sezonda, o dönemin iÅŸlemlerini ve kalıplarını çaÄŸdaÅŸ ve ÅŸaşırtıcı bir ÅŸekilde yeniden uyarlayarak cüretkar desen baskıları ve 80’lere özgü klasik yıkama modellerini ortaya çıkarıyor.
Koleksiyonda ayrıca ÅŸirin, önden düğmeli elbiseler ve jarseler, ince el örgüleri, parlak grafik baskılı tişörtler ve kırışık, hafif gömlekler Lee geçmiÅŸinden ilham alan ve kalçayı saran iki çaÄŸdaÅŸ kesim halinde sunulan ‘Lee Bib Short’ ile harika bir görünüm Lee kadınlarını bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi