Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

İlkbahara urbaNature ile damga vuracak!

Sonbahar kış sezonunda urbaNature konseptiyle çok ses getiren Lumberjack, yeni sezonda da modern hayata doğa esintisini taşımaya devam e...


Sonbahar kış sezonunda urbaNature konseptiyle çok ses getiren Lumberjack, yeni sezonda da modern hayata doğa esintisini taşımaya devam edecek. 

Lumberjack’in 2015 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu’nda gri, bej, lacivert, mavi, bordo ve kahverengi tonları ön plana çıkarken; şık, kullanışlı, rahat ve dinamik tasarımlı yüzlerce model sağlamlığı ve fonksiyonelliği de şehre taşıyacak.

Doğal yaşam için üretilen ama günümüzde şehir hayatının bir parçası olan jeanlerin ve arazi araçlarının şehre iniş hikayesini anımsatan Lumberjack’in urbaNature konsepti, ilkbahara özel rengarenk modellerle erkeklerin karşısına çıkıyor. Renkli tabanlar ve bağcıklar, hasır detayları, beyaz tabanlar, kanvas ve deri detayları, renkli loaferlar, sportif modeller, fonksiyonel ve metropol hayatıyla uyumlu alternatifler Lumberjack’in erkek koleksiyonunda kendini gösteriyor. İlkbahar aylarında jean pantolonlarınızla kombinleyeceğiniz keten gömleklerinizi, paçasını kıvırarak giyeceğiniz renkli kanvas pantolonlarınızı Lumberjack’in tarz sahibi, modern modelleriyle tamamlayabilirsiniz.

Nature Koleksiyonu’nda Lumberjack’in kemikleşmiş ürün gruplarından olan marine serisi, ilkbahar ve yaz aylarında ayaklarınızdan çıkarmak istemeyeceğiniz konforlu yapısı ve gri, lacivert, bej gibi renk seçenekleriyle her erkeğin gardırobuna eklemek isteyeceği türden! Bu seride yer alan hasır tabanlı espadriller de yeni mevsime farklı ve taze bir soluk getiriyor.

Urban Koleksiyonu’nda şehir hayatının hızına ve tarzına uyum sağlayan kanvas ve beyaz taban detaylarıyla ön plana çıkan hem şık hem de sportif modeller yer alıyor. Comfort Koleksiyonu, ayak anatomisini destekleyen modellerden oluşurken; aktif yaşam tarzı için ideal olan Sport Koleksiyonu’nda ise rahat bir stil için vazgeçilmez olan spor ayakkabılar canlı ve dinamik renk tonlarıyla karşınıza çıkarak yeni mevsime enerji katıyor. Ergonomik ve kullanışlı modellerden oluşan Beach Koleksiyonu da yaz tatilleri için bavullardan eksik olmayan terlik ve sandaletleri erkeklerin beğenisine sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi