Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

‘Latin Stili’ ile Fırtınalar Estirecek

Erkek giyiminde öncü marka Avva, İlkbahar Yaz 2015 yeni sezon koleksiyonunu stil sahibi erkeklere sunmaya hazırlanıyor.  ‘Latin Stil’ te...

Erkek giyiminde öncü marka Avva, İlkbahar Yaz 2015 yeni sezon koleksiyonunu stil sahibi erkeklere sunmaya hazırlanıyor. 

‘Latin Stil’ temasıyla canlı ve hareketli bir hayattan ilham alan koleksiyon, modern ve rahat giyinmeyi seven erkeklerin beğenisine sunuluyor.

Avva ilkbahar yaz 2015 latin temasıyla erkeklerin kalbini fethetmeye hazırlanıyor. Tropikal; turkuaz, bordo, lacivert gibi renkleri keten gömleklerde gördüğümüz, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sezon da printler/baskılı kumaşlar erkek modasında yine kendini gösteriyor. Yeni sezonda Avva klasik ekose desen erkek gömleklerinde, zengin tropikal meyve ve çiçek renkleriyle tasarımlarda hayat buluyor.

Dinamik, modern, kendine güvenen Avva erkeğinin iş hayatında spor şık görünüme sahip olması için polo yaka trikolar, yazın sıcağında gün boyu rahat kullanabileceği t-shirtler ile zenginleştirilmiş canlı bir yeni sezon sizi bekliyor. Gençlerin son yıllarda oldukça rağbet gösterdiği canvas kumaş dar paça tasarımları ile Chino tipi erkek pantalonların en trend desen ve renkleri şimdi Avva mağazalarında bulabilirsiniz. Yazın erkeklerin vazgeçilmezi rahat ve şık şortlarda latin amerika havasına bürünüyor. Tropikal bitkilerin en çok göze çarpan deseni palmiye yapraklarını ve palmiye esintilerini bu koleksiyonda bolca göreceksiniz.

Rengini denizden alan, indigo tonları denim kumaşlarda Avva erkeğiyle modayı anlatıyor. Senenin en şık ve en stil görünen, modaya ayak uyduran bir tarz elde etmek için yeni sezon Avva fit blazer ceket, pantolon ve denimlerine göz atmadan alışverişinizi tamamlamayın.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe