Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Şıklıkta Spor Esintiler

Modern şıklığını tamamlayıcı ayakkabısı Clarks, 189 yıllık iddiasını 2015 yılında da sürdürüyor. Her adımda iddialı şıklığını ortaya koyan...

Modern şıklığını tamamlayıcı ayakkabısı Clarks, 189 yıllık iddiasını 2015 yılında da sürdürüyor. Her adımda iddialı şıklığını ortaya koyan tasarımlarıyla Clarks, yeni sezonun vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor!

Ayakkabıda bir İngiliz fenomeni olan marka, kuruluşundan bu yana kullanıcılarına modern şıklığın ayrıcalığını yaşatıyor. Kusursuz takım ve Spor giysiler ilkbahar/yaz koleksiyonuna damgasını vuran diğer trendlerden.

TREND ALARMI: Şıklıkta Spor Esintiler
Kadınlarda; sezonlardır modanın içine sızan spor etkiler bu koleksiyonu adeta ele geçiriyor. Ayakkabılarla birlikte bu trend, klasik spor ayakkabıların ötesine geçerek şık ve süper modern modellere doğru yol alıyor. İster iş için, ister spor için giyilsin hepsi de formlarının zirvesinde olan sersemletici görünümler.

Erkeklerde; gözünü spor dünyasına diken Spor Giysiler trendi, tekniğin yönlendirdiği görünümünden ilham alarak yeni tasarımların habercisi olarak tüm koleksiyona yayılıyor. Trend, tamamında sportif bir havaya sahip. Clarks’ın en büyük katkısı ise bu trendi köklü ve güvenilir ayakkabıcılık yöntemleri ve çağdaş çizgi ile birleştirmek.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi