Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

2015'in Yeni Trendi Ahşap Gözlükler

Ahşaba dair aradığınız her şeyi bulabileceğiniz marrangoz.com, ünlü Rezin gözlüklerini Türkiye’ye getirerek, 2015 gözlük modasında yeni bi...

Ahşaba dair aradığınız her şeyi bulabileceğiniz marrangoz.com, ünlü Rezin gözlüklerini Türkiye’ye getirerek, 2015 gözlük modasında yeni bir trendi başlatıyor.

Yaz mevsimine adım adım yaklaştığımız şu günlerde, yazın vazgeçilmez aksesuarı güneş gözlüklerinin de çantalarda yerini alma zamanı geldi. Bu yaz alışılmış gözlük modellerinden sıyrılarak, sıra dışı tarza sahip güneş gözlüğünüzle havanızı değiştirmeye ne dersiniz?


Ahşap gözlükleri ile gözlük modasında fark yaratan Rezin, marrangoz.com farkı ile Türkiye’de. Dekorasyon, aksesuar, takı gibi kategorilerde ahşaba dair ürünleri tek çatı altında sunan marrangoz.com, ünlü Rezin gözlükleri ile bu sene gözlük modasının trendlerini belirliyor.

Ahşabın doğallığının özgün tasarımla buluştuğu Rezin gözlükler, çerçevesinde kırmızı ve yeşil renkleri ağırlayan ‘Zanzibar’ modeli ile kombinlerinizin tamamlayıcısı olurken, ‘Leyton’ modeli, renkleriyle ahşabın sıcaklığını tümüyle hissettiriyor. Siz de bu yaz Rezin gözlükleri ile etkileyici ve farklı bir görünüm yakalamak istiyorsanız, marrangoz.com’a bir göz atın.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe