Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bahar coşkusu yeni tasarımlarla

Muhafazakar giyimin Türkiye’deki lider markası modanisa.com, birçok ünlü markanın 2015 ilkbahar/yaz koleksiyonlarını satışa sunmaya başlad...

Muhafazakar giyimin Türkiye’deki lider markası modanisa.com, birçok ünlü markanın 2015 ilkbahar/yaz koleksiyonlarını satışa sunmaya başladı. Baharın enerjisini taşıyan yeni koleksiyonlarda pastel renkler ve incecik kumaşlar dikkat çekiyor.

2011 yılında kurulan, bugün 57’den fazla ülkeye sunduğu 30 bin çeşit ürün ve 300’ü aşkın marka ile
Türkiye’nin ilk ve dünyanın ise; en büyük muhafazakar giyim alışveriş sitesi olan modanisa.com’da 2015 ilkbahar/yaz koleksiyonları görücüye çıktı.

Tesettür giyimde Türkiye’nin en iyi markalarını bir arada sunan modanisa.com’da birbirinden ünlü markaların yeni koleksiyonları modaseverlerle buluşuyor. Sade kesimlerin ve minimal tasarımların öne çıktığı yeni ilkbahar/yaz koleksiyonunda desenli kumaşlar tasarımlara dinamizm katıyor.


ETNİK DESENLER ÖN PLANDA

Püsküllerin çok revaçta olduğu yeni koleksiyonlarda pastel renkler dikkat çekiyor. Ayrıca baharın
enerjisini koleksiyonlara taşıyan neon renkler de göze çarpıyor. Özellikle sarı ve turuncu tonlarının ön planda olduğu tasarımlarda yeşil ve mor tonları da kullanılıyor. Fıstık ve mint yeşili, mürdüm, somon, pudra ve aqua mavi tonları bu bahar şıklığınıza şıklık katıyor.

Desenlerde etnik ve otantik desenlerin yanı sıra floral desenler tercih ediliyor. Modellerde püsküllü
tunikler, kalem etekler, salopet elbiseler ve kloş eteklere şık ve zarif yelekler eşlik ediyor. Giyimin yanı sıra birbirinden şık aksesuarların satışa sunulduğu modanisa.com’da ayakkabı ve çantalarla uyumlu eşarplar ve şallar da yer alıyor. Ayakkabı ve çantalarda ise açık renkler öne çıkıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi