Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Baharı karşılamanın farkını yaşamaya hazır olun!

Dünya modasını takip edenlerin markası ATALAR, 2015 İlkbahar/Yaz sezonuna klasikten uzak, kendi stilini özgürce yansıtan kadınların gardır...

Dünya modasını takip edenlerin markası ATALAR, 2015 İlkbahar/Yaz sezonuna klasikten uzak, kendi stilini özgürce yansıtan kadınların gardıropları için yepyeni bir koleksiyon hazırladı.


Grafik formların, geometrik desenlerin ve soyut baskıların buluştuğu, siyah ve beyaz renklerle hayat bulan tasarımlar, puan ve çizgiler ile günümüze uyarlanan maskulen ceketler, bol paça pantolonlar, ve asimetrik eteklerle tasarlandı. Beyaz gömlekler, volanlı etek ve elbiseler, midi ve maxi etekler, bol paça pantolonlar 2015 İlkbahar / Yaz sezon modasının en trend parçaları arasında yer alıyor.

Beyaz, bej ve lacivert renklerin yanı sıra sezonun gözdesi pastel tonlar ile hazırlanan 2015 İlkbahar/Yaz Koleksiyonunda cesur formlar, rahatlık ile birleşiyor.

Tek parça ile istenilen silüeti yaratabilme olanağı veren Elbise Serisi, romantik dantel detaylar, uçuşan kumaşlar, büyük çiçek baskılar ve gökkuşağı renkleri ile bu sezonda da gardıropların olmazsa olmazları arasında.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi