Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Çantaları bu sezon tekrar yorumluyor

Kreatif Direktör Danışmanı Simon Holloway HOGAN 2015 İlkbahar – Yaz koleksiyonunu tasarladı Formalitesiz şıklığın simgesi HOGAN, Simo...


Kreatif Direktör Danışmanı Simon Holloway HOGAN 2015 İlkbahar – Yaz koleksiyonunu tasarladı

Formalitesiz şıklığın simgesi HOGAN, Simon Holloway’in hazırladığı 2015 İlkbahar – Yaz koleksiyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Koleksiyon, klasik ve hayal ettiğimiz havuz kenarı zamanları için sakin bir şıklık arayışını yansıtıyor.

Koleksiyonun ağır topları şöyle; jarse sweatshirtler, kısa trençkotlar ve denizci montları… Ayakkabılarda ise ekstra ışıklı dolgu topuklar, klasik espadriller ve altın derilerle donatılmış sandaletler ağırlıkta. Beyaz altın deriden yapılmış özel tasarım dolgu topuklu sneakerlar ise koleksiyonun en beğenilen modelleri arasında.


Hogan, çantaları bu sezon tekrar yorumluyor
Büyük hobo çantalar, elle boyanmış ve deri motiflerler süslenmiş elastik çapraz çantalar koleksiyonun iddialı ürünleri arasında.

Formalitesiz şıklığın simgesi Hogan

Simon Holloway’in Hogan için hazırladığı bu koleksiyon, her fırsatta rahatça ulaşılabilen en lüks konseptle, Hogan’ın yenilikçi vizyonundaki evrimin bir parçasını ve kalite ile stilin paylaşıldığı bir felsefeyi yansıtıyor.

Simon Holloway’in tasarladığı 2015 İlkbahar – Yaz Erkek koleksiyonu vitrinlerde yerini aldı.

Simon Holloway, Hogan’ın yenilikçi klasikliğini ve çok yönlü vizyonunu ön planda tutarak hazırladığı 2015 İlkbahar – Yaz Erkek koleksiyonunu moda severlerin beğenisine sundu.

Koleksiyonda farklı yıllardan ilham alan Holloway, 1980’lerin sweatshirtlerini ve 1960’ların Amerikan kampüs stilini günümüze uyarlıyor.


Koleksiyonun en dikkat çekici parçaları ise; sweatshirtler, yıkanmış deri spor çantalar, ceketlerle kombin edebileceğiniz bol paça pantolonlar, deri ceketler ve pamuklu t-shirtler.
Simon Holloway’in Hogan için hazırladığı bu koleksiyon, her fırsatta rahatça ulaşılabilen en lüks konseptle, Hogan’ın yenilikçi vizyonundaki evrimin bir parçasını ve kalite ile stilin birleştiği bir felsefeyi yansıtıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe