Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Doğanın Renklerini Vakko Mare Kadını ile Buluşturuyor

Tasarladığı özel kaftanlar ve zamansız koleksiyonlarıyla dünya modasında fark yaratan Avustralyalı ünlü modacı Camilla Franks, kendi adını t...

Tasarladığı özel kaftanlar ve zamansız koleksiyonlarıyla dünya modasında fark yaratan Avustralyalı ünlü modacı Camilla Franks, kendi adını taşıyan markasının ilham veren hikayesini ve 2015 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu Vakko Zorlu’da düzenlenen bir etkinlikte tanıttı. 

Dünyaca ünlü tasarımcıları bir araya getiren Vakko Mare koleksiyonunda yer alan Camilla’nın enerji dolu, ışıltılı tasarımları moda dünyasında büyük ilgi görüyor.

Deniz modasının göz alıcı seçeneklerini zengin bir marka çeşitliliği ile bir araya getiren Vakko Mare koleksiyonunda yer alan Camilla’nın dünyaca ünlü Avustralyalı tasarımcısı Camilla Franks, 20 Nisan’da Vakko Zorlu’da düzenlenen etkinlikte kendi adını taşıyan markasının ilham veren hikayesini ve 2015 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu tanıttı. Moda dünyasındaki onuncu yılını kutlayan Camilla Franks, yazın ruhuna uygun rengarenk desenleri, etnik detayları ve bohem tarzı ile ön plana çıkıyor.

Vietnam’ın doğa ile iç içe olan eşsiz kültüründen esinlenerek oluşturulan yeni koleksiyon; dikkat çeken desenler, taş işlemeler, püskül detaylar ile Vietnam’da süregelen kabile hayatının, gücünü doğadan alan ihtişamını, sonsuz bir renk skalası ile yansıtıyor.

Markasını, “moda ve doğa birbirine ayrılmaz bir bütünlükle bağlıdır” mottosu ile oluşturan; tasarımlarında gökkuşağından, yağmur ormanlarından, doğanın vahşi güzelliği ve sonsuz çeşitliliğinden ilham alan Camilla; ilgi çekici etnik detaylar ve floral desenler ile oluşturduğu koleksiyonundaki her bir parçada, adeta renkler ile desenlerin dansını sunuyor!

Desenli kaftanlar, rengarenk elbiseler, üstler, şortlar, bikini ve mayolar, yazın tüm ışıltısını üzerinde taşıyan şallar, takılar, clutch’lardan oluşan aksesuarları ile benzersiz, sımsıcak bir ürün içeriğine ve marka hikayesine sahip olan Camilla, Vakko Mare’lerde modaseverlerle buluşuyor. Kısa bir süre için Vakko Zorlu’da satışta olacak koleksiyona, Mayıs ayı itibariyle Bodrum Palmarina ve Çeşme Marina’daki Vakko Mare’lerde ulaşmak mümkün olacak.

Camilla Franks Kimdir?

2004 yılında, dünyaca ünlü Bondi Beach'de ilk butiğini açan Avustralyalı modacı Camilla Franks, 10 yıl önce ilk adımını attığı moda yolculuğunu ‘Her büyük hayal, bir hayalperest ile başlar’ cümlesi ile tanımlıyor.

Koleksiyonlarında coşkulu renkler, baskılar, değerli ipek kumaşlar, ayrıntılı kristal süslemeler ve tüm ihtişamı ile doğanın izleri ön plana çıkıyor.


Her biri özel hikayelere sahip olan Camilla koleksiyonunun sofistike parçaları, Camilla kadının hayatında ve gardırobunda sıradanlığın ötesinde, duygusal bir bağ ile yer alıyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe