Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Nisan Temalarıyla Baharı Getiriyor

Tchibo Nisan ayında satışa sunacağı “Yaratıcılığını Kullan, Keyifle Tasarla”, “Sezonun Moda Trendlerini Yakala” ve “Şık ve Özgür Ol” temal...

Tchibo Nisan ayında satışa sunacağı “Yaratıcılığını Kullan, Keyifle Tasarla”, “Sezonun Moda Trendlerini Yakala” ve “Şık ve Özgür Ol” temalarıyla baharı getiriyor.

Her hafta değişen temalarıyla herkese uygun alternatifler sunan Tchibo, Nisan ayında da dopdolu.

Herkesin içindeki yaratıcılığı ortaya çıkaran “Yaratıcılığını Kullan, Keyifle Tasarla” temasında her yaşa uygun bir seçenek mevcut.

Pratik takı tasarımı için gerekli birbirinden renkli malzemelerin, iç açıcı elişi kağıtlarının ve dekoratif ürünlerin yer aldığı “Yaratıcılığı Kullan, Keyifle Tasarla” temasıyla yaratmak çok kolay ve keyifli.

Sezonun moda trendleri Tchibo’da
Tchibo, bahar trendlerini “Sezonun Moda Trendlerini Yakala” temasıyla Tchibo severlerle buluşturuyor. Sezonun en moda renklerinde tasarlanan birbirinden şık ceket, hırka, bluz ve pantolonların yanı sıra; her kadınının vazgeçilmezi aksesuarların da yer aldığı tema gardıropları bahara hazırlıyor.

Tchibo’dan özgür şıklık tüyoları
Tchibo, Nisan ayında yer vereceği “Şık ve Özgür Ol” temasında şıklığın rahatlıkla kombinlendiği özgür tasarımlara yer veriyor.

Her yaştan kişiye hitap eden, sezonun öncü renklerinin ağırlıkta olduğu alternatiflerle bu bahar Tchibo’yla herkes çok şık, özgür ve rahat olacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi