Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Rengârenk tasarımlarıyla karşımıza çıkıyor

F&F Kids, zengin ilkbahar-yaz koleksiyonu ve rengârenk tasarımlarıyla karşımıza çıkıyor. Minik kız bebekleri için ördek ve tavşan ka...

F&F Kids, zengin ilkbahar-yaz koleksiyonu ve rengârenk tasarımlarıyla karşımıza çıkıyor.

Minik kız bebekleri için ördek ve tavşan karakterlerinin kullanıldığı tulumlar, bebe yaka, fisto ve tül fırfır detaylarıyla zenginleştirilen elbiseler baharın enerjisini yansıtıyor. F&F Kids koleksiyonuyla şık olmak için büyümeyi beklemeye gerek yok. F&F Kids ilkbahar-yaz koleksiyonundaki denim ceketler, kelebek desenli etekler, çiçek baskılı pantolon ve elbiseler, fırfır detaylarıyla hareketlenen tulumlar baharı çağrıştırırken, yaz mevsimini tüm sıcaklığı ile karşılıyor.

Erkek çocuklarının hayal dünyası F&F’in stil sahibi tasarımlarıyla birleşiyor. Çizgi film dünyasının sevimli karakterleri Örümcek Adam ve Minyon, F&F’in ilkbahar-yaz koleksiyonunda hayat buluyor. Yine aynı koleksiyonda yer alan gökyüzü baskılı tişörtler ve çiçek motiflerinin hâkim olduğu gömlekler ilkbahara hareket katıyor. Yaza ve bahara özgü renk paletinde buz mavisi, nil yeşili ve pudra tonları sıklıkla yer alırken, bermudalar, chino pantolonlar ve desenli gömleklerde F&F Kids’in erkek koleksiyonunda dikkat çeken parçalar arasında yerini alıyor.

F&F çocuk koleksiyonunda yer alan çiçek desenli fötr şapkalar, gümüş renkli babetler, mantar tabanlı sandaletlerin yanı sıra çiçekli postacı çantası ve fiyonk detaylarla süslenen güneş gözleri F&F mağazalarında sizleri bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe